Naglar Skönhet & hälsa

The Digi Nail Art Machine…

nageldekorationer

 

Hej på er!

 

Nu dyker snart min syster upp här, men jag var bara tvungen att visa er en sak innan, som jag hittade på nätet precis. 😛

 

Som ni säkert har sett både i vanliga butiker och på nätet, så finns det ju en hel del olika nageldekorationer, i form av små stickers. Sen finns det ju även alla dessa duktiga nagelkonstnärer som målar olika motiv för hand direkt på nageln. Det där är ju förstås det man helst vill göra, men känner man att man kanske inte har den tiden, kunskapen eller lusten att måla för hand så finns det en lösning – en Digi Nail Art Machine.

 

Det är helt enkelt en maskin som är kopplad till datorn. I datorn skapar man egna mönster som sedan förs över till maskinen som fungerar ungefär som en skrivare, som lägger det valda mönstret på naglarna. Det är lite svårt att förklara… man måste se det. *s*

 

Själv tycker jag ju förstås att det är roligare att göra för hand, men eftersom jag även älskar att skapa i datorn, så hade en kombination inte varit helt fel. 😀 Men jag kan tänka mig att en sån här maskin kostar mer än vad min budget tillåter. 😉

 

Kolla in den här videon så får ni se vad jag försöker förklara. =))

 

The Digi Nail Art Machine

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

rosabandet-resize12

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Gud vad häftigt. En sån skulle man ha, men som du säger budgeten talar inte för det.

  2. säger:

    åh, tror jag åker till dig snart för att fixa mina naglar… (ler)

    Jag har varit nagelbitare i många många år, men slutade i våras och har nu fina å långa naglar. Va så stolt över dom (ler). Men eftersom jag skulle jobba idag, då va jag tvungen att klippa av dom (gråter) och jag kände mig helt plötsligt okvinnlig. Å inte fasiken blev de nå bra med jobbet, så jag klippte i onödan..

    kram

Kommentarer är stängda.