Allmänt

God lördagsmorgon alla!

loxy8

 

God morgon på er alla!

 

Det blev en tidig morgon för både mig och Håkan idag. Ingen av oss kunde somna om och när jag snubblade upp i mörkret för att leta efter en fungerande klocka så såg jag att den bara var strax över sju. Jaja, det var ju morgon i allafall. Men nu måste jag verkligen köpa nya batterier! Vi har minst en klocka i varje rum som  har stannat och jag blir galen på att titta på alla dessa olika tider överallt. Det är ju inte direkt svårt att byta batteri liksom… Ren slöhet. 😛

 

Jaha, vad ska ni hitta på idag då?

Själv ska jag njuta av att tandläkarbesöket är avklarat för den här gången, att det är helg och att jag mår riktigt bra idag utan några tecken på  migrän. 😀

I går sov jag ju bort nästan hela dagen så det blev inte mycket gjort med något. Men idag är det dags för nagelpyssel igen. 🙂 Förhoppningsvis blir jag färdig med första omgången av lillasysters naglar.

 

Men nu ska jag först ut med lilleman – efter hans obligatoriska morgonmysstund förstås. 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize12

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Go morron. Va skönt att du mår bra idag. Ha en bra lördag. kram

Kommentarer är stängda.