Allmänt

Kyrkogårdsbesök och spökbesök…

pappasgrav1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Nu är det snart dags för oss att åka iväg till kyrkogården och min älskade pappas grav och tända några ljus. Det här fotot är taget förra våren när jag var därute och pysslade.

Jag hade egentligen tänkt att gå runt ikväll och hälsa på även hos farmor och farfar och mormor och morfar, men det går inte ikväll. Det är en stor kyrkogård och en bra bit att gå, och ikväll får man inte köra bilen in på St Sigfrid. Det är alldeles för mycket folk som kommer en kväll som denna, så det hade blivit trafikstockning där inne om alla hade kört in. Och att gå runt är inget som Håkan klarar av med sitt ben än så länge. Men jag tror nog att mina syskon tar en tur runt och det är säkert andra som går till deras gravar i helgen.

 

Efter kyrkogårdsbesöket ska vi hem till kompisarna Veronica och Dan som har bjudit hem oss på en spontan kväll med en liten matbit. Det ska verkligen bli jättemysigt!

Vi ska vara där vid sju, så det börjar bli dags för mig att göra mig i ordning här, så jag hinner med promenaden in på kyrkogården först.

 

Vad ska ni själva göra ikväll? Firar ni Halloween på något speciellt sätt? Själva har vi aldrig firat den här högtiden, förutom kanske förra året då vi hade vår Halloween-maskerad med klubben. 😀 Det var ju förstås himla kul! Och ja, året dessförinnan var vi hembjudna på middag hos vännerna Helén och Jari, även det en jättemysig kväll. Men annars har det aldrig varit något speciellt den här helgen för oss.

Men en sak märker vi förstås av den här helgen och det är besöken vi får… 😛

 

spookie1

 

De här rackarna tömde vi godisburken för när dom kom och knackade på, fast undra just hur dom skulle reagera om vi valde bus i stället? 😀 Det ska jag nog göra nästa år, bara för att se om dom har något bus på lager. Hehe!

 

Nehepp, nu måste jag sätta lite fart här. Ha en riktigt fin kväll alla! Jag ska försöka ta lite foton på kyrkogården om jag kan. Det brukar vara så oerhört vackert därute under Alla Helgonahelgen med alla ljus. 🙂

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...