Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

I min lilla manikyrhörna.. :-)

manikyrjobb1

 

Inget ont som inte för något gott med sig! 😀

Den här tidiga morgonen gjorde att jag kom igång väldigt snabbt här hemma. =)) Så klockan var inte mer än strax över sju när jag redan var klar här hemma med morgonens bestyr.

Nicole var också oväntat morgonpigg idag och dök upp redan vid nio-tiden för att hämta lilla Boss. Jag hade gärna behållt honom längre, men vi kommer att träffas igen senare idag, för Nicole är nere hos mamsen och dit ska jag också lite senare idag. Det blir en intensiv dag idag, för vi har både födelsedag för en liten prinsessa idag och så är det ju Fars Dag. Jag hoppas vi hinner åka ut till kyrkogården lite senare i eftermiddag.

 

Men nu ska jag fortsätta en stund till i min nagelhörna. 😀 Jag håller på med en nageluppsättning till mig själv som jag ska ha i jul, plus att Nicole varit här och valt sin nästa design som hon vill ha.

Så jag har att göra idag. =))

 

Ha en fortsatt fin söndag alla! På återseende lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Va mysigt du har det i din lilla hörna =)
    Kramiz

  2. säger:

    åh va avis jag blir på din hörna! 🙂

Kommentarer är stängda.