Allmänt

God natt på er alla fina!

loxy221

 

God kväll på er alla!

 

Vilket j***a väder det har varit idag! Jag har bara varit utanför dörren de gånger Loxy och jag varit ute och gått, men det har inte blivit några längre turer idag precis. Inte nog med att man nästan drunknat så fort man stuckit näsan utanför dörren, man har nästan blåst bort också. Lilleman har nästan lättat från marken när det har kommit ordentliga vindbyar.

Och just i dag valde jag förstås att ”höst”-städa balkongen. 😛 Jag har inte gjort något därute så alla vissna plantor, dynor och parasoll har stått i väder och vind alldeles för länge, vilket innebar dubbelt så mycket jobb nu förstås. Två trasmattor som jag haft därute fick jag bara slänga. Dom trasades sönder i småpartiklar när jag lyfte upp dem. Jag tror det ligger någon psykisk motvilja till det där med att höströja balkongen hos mig. Jag vill inte städa bort sommaren, och jag vill inte ta ner parasollet eller plocka bort balkongdynorna, för då blir allt så definitivt på något sätt. Snacka om att försöka hålla kvar sommaren in absurdum…haha!

Men nu är det gjort i allafall, och balkongen är ren – men så tom. Och så tragiskt tråkig! Så nu ska jag skaffa granrisslingor och sätta fast på balkongräcket och sätta lite ljung i blomlådorna. Det borde nog funka fortfarande eftersom det är såpass milt. Hoppas jag… 😉

 

Men nu är det slut på pyssel för idag. Vi har suttit och kikat på CSI och Efterlyst här ikväll, och ätit middag framför tv’n. Det blev en sån där enkel lösning ikväll, men ack så gott! 😀 Tonfiskpaj med sallad och så äppelpaj med hemmagjord vaniljsås efteråt.

Hoppas ni haft en fin dag i allafall, trots vädret. På återseende i morgon, och sov så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...