Personligt

Nattvaka igen…

nattvaka1

 

Jaha… hej på er igen då. =))

 

Då satt man här igen ute i soffan med datorn i knät. Jag har verkligen gjort alla försök jag kan att somna men till slut får man ju nästan panik därinne i sängen. Mitt element har börjat låta konstigt. Undra om vattenelement kan explodera? Det är något som gnisslar i lägenheten typ varje halvtimme. Vad 17 är det? Det ljudet har jag väl aldrig hört här hemma förr? Eller har jag det tro..? Ja, ni hör ju själva! 😛 Man får jordens sjukaste tankar när man bara ligger där och försöker bli trött. *s* Men allt är inte inbillning. Det har varit livat här i huset i natt igen, fest, musik och ett evigt spring och gapande ute på balkongen under. Och nu sitter grannens katt därute – utelåst – och jamar hjärtskärande utan avbrott. Jag låter nog som värsta klagokärringen, men det här är liksom ett par års irritation som får sitt utlopp nu. Och kattstackaren är inget som irriterar mig, det gör mig ledsen. Hade jag kunnat så hade jag klättrat ner och plockat upp stackaren till oss. Men det är nog lite väl våghalsigt här uppe på 5:e våningen – utan några andra förbindelser mellan balkongerna än en slät vägg – och cirka 5 meters avstånd i mellan. Inte bara våghalsigt, omöjligt snarare. Jag har redan varit på väg att ramla över räcket en gång på det såphala trägolvet därute, med en smärre hjärtinfarkt till följd, så jag har en smula respekt för balkongen just nu. *s* Men nu hörde jag att katten släpptes in därnere, så då slipper jag fundera över några nattliga akrobatiska övningar. 😉

 

Jaha, men vad ska man hitta på nu då? Jag kanske ska sortera mina foton igen. Det hinner ju bli en del mellan varven så det skulle säkert hålla mig sysselsatt i natt – och ett par nätter till för den delen. Men jag har verkligen ingen lust. Jag är trött! Men faktiskt så blev jag påmind om en sak idag, av min kusin som jag träffade för första gången på väldigt länge ikväll. Han frågade hur många dygn jag varit vaken, och då insåg jag att mina sömnproblem faktiskt blivit bättre. Ja, tro det eller ej! Men för ca 1 år sedan så kunde jag vara vaken i upp till fyra dygn utan minsta sömn, och vid några tillfällen så länge som 5-6 dygn. Det var fullkomligt sjukt och jag var ju nära psykbryt i mellanåt, totalt borta i huvudet av sömnbrist, sluddrade när jag talade, fick minnesluckor och gjorde massa underliga saker – men ändå somnade jag inte utan hade en helt galen ”övertrötthets-energi”.

 

Men det var alltså ett bra tag sedan nu så sömnen har ju faktiskt förbättrats, men så långsamt att jag inte ens har tänkt på det eftersom jag har sömnlösa nätter var och varannan natt liksom. Men två dygn på raken som jag är på väg in på nu, är nog dock det längsta på länge som jag haft helt utan någon sömn alls. Och det är ju faktiskt en ganska glädjande tanke. Ja, inte att det är på väg att bli två dygn. 😉 Men att det har blivit kortare och kortare sömnlöshetsperioder. Jag får bortse ifrån den som pågår nu.. 😛

 

Men nu ska jag sluta filosofera om mina märkliga sömnvanor och sätta mig och lösa lite korsord en stund i stället. Jag brukar bli lite segare av det och då kan jag kanske få lite vila åtminstone. När jag är så här uppskruvad så har jag inte ro att ligga still alls.

Hoppas ni andra sover gott där ute i allafall, och att ni har haft en mysig lördagskväll.

Sköt om er och på återseende i morgon!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. veronica säger:

  God natt min vän!

  Ja jag har sovit i fyra timmar härligt…

  Frågan är den? är det fullmåne på gång ???

  hoppas du har brunnit av nu och sover skönaste sömnen 🙂

  Kram/V

 2. Hej vännen.. Tänkte faktiskt på dig när jag tog dessa =)
  Han ligger verkligen blixtstilla när jag skall ta dem =D
  Roligt att din mamma o du tycker han är söt. Både Pelle och Loxy är ju gudomligt söta =)
  Här har natten varit jätte dålig sovit två timmar =S
  Magen krånglar och värken gör sig påmind.
  Hoppas du har kunnat sova.
  Ha en go söndag, skall nu bege mig till jobbet.
  Kram

Kommentarer är stängda.