Allmänt

Söndagstips – Söta webbutiken Cute Shop! =))

cuteshop1

 

Jag har ju nämnt flera gånger att jag skulle bjuda på ett litet webtips, så här kommer det. 😀

 

Cute Shop är en av de sötaste små webbutiker jag har sett! =)) Än så länge är inte sortimentet så jättestort, med det som finns där är däremot otroligt gulligt, och jag kan dessutom tänka mig att det kommer in fler varor efter hand. Men några vill-ha-saker har jag förstås hittat där. 😛

 

cuteshop2

 

Det här är något jag verkligen skulle behöva – en ny musmatta. Den jag har nu fick jag av min bror och hans ex för flera år sedan och den är så sliten och missfärgad numera att det är en skam. Men jag älskar den, för den är upptryckt med ett foto på Loxy. =)) Men som sagt, den är sliten så den här söta Hello Kitty-mattan skulle mer än gärna få lov att placera sig under min mus. 😉

 

cuteshop3

 

Jag tror inte jag kan ha för många klockor… *s* Jag älskar klockor och jag har faktiskt varit ute efter en ”silverklocka” ett bra tag nu. Inte så att jag har letat så där jätteaktivt, men jag håller ögonen öppna för en eventuell ny favorit. De här två skulle jag verkligen inte ha något emot, inte någon av dem. Den översta är kanske dock lite barnsligare, så skulle jag välja en av dessa, så skulle valet falla på den nedre. Den tycker jag är förbaskat söt!

 

cuteshop4

 

Ingenting jag behöver egentligen, men ack så söta! En necessär i form av en rosa sko. 😀 Jag skulle nog kunna ha den själv, jag är ju så himla barnslig när det gäller såna här söta saker. *Skratt* Men framför allt tänkte jag på min lilla brorsdotter Evelyn. Hon skulle älska den här! 🙂

Reser gör jag ju inte så jätteofta heller, så jag har faktiskt aldrig ägt någon speciell adresslappshållare. Men jag kanske kan sätta en sån här på Loxy’s Pet Fly? 😛 Om jag skulle tappa bort honom nångång så att upphittaren vet vart han hör hemma. (troligt att jag skulle göra det…haha)

 

cuteshop5

 

De här två sista sakerna är däremot två riktiga Vill Ha! 😀
En rosa Hello Kitty datamus har jag nämnt här flera gånger att jag väldigt gärna vill ha, jag har bara inte fått tummen ur att bestämma mig för en, och sedan beställa den. Det finns ju så himla många söta! Men den här är en säker favorit helt klart.

Och så till den sista prylen – en tangentbordsdammsugare. (Jisses, vilket ord! *s*)

När jag jobbade på Lantmännens laboratorium för många år sedan, så hade vi en sådan stående bredvid varje arbetsstation och dom var helt oumbärliga där. Datorerna hade inte klarat sig en vecka ens om vi inte hade sugit bort allt damm som uppstod när vi malde spannmålsproverna. Men de var förstås bara vanliga praktiska grå minidammsugare, inte rosa, söta och med Hello Kitty som den här. 😀
Jag kanske inte har en massa spannmålsdamm här hemma, men däremot katt- och hundpäls och en hel del annat som gärna vill krypa ner mellan tangenterna. De sista två veckorna har jag haft stora problem med F och 8, så nu vet ni varför de kanske saknas ibland. *s* Jag märker inte ens att tangenten inte tryckts ner ordentligt när jag skriver. 😉

 Hur som helst – en sån här skulle jag verkligen både vilja ha och behöva, så det tål att tänkas på. Jag får nog ta mig ett snack med tomten.. 😛

 

Samtliga produkter i det här inlägget kommer ifrån söta Cute Shop där även produktbilderna kommer ifrån. Jag tycker det ska bli jättekul att se vad det kommer in för fler produkter där efterhand. Det lovar mycket gott i allafall. 😀
Som ni ser så står priserna i euro, men på butikens hemsida finns en valutaförvandlare, där ni kan se vad priserna blir i svenska kronor.

 

Nu ska jag ta mig lite glass och kika runt lite på alla mina favvobloggar. Ha en fortsatt fin söndagskväll alla!

  

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...