Allmänt

Bakdag idag igen! :-D

morgonkaffe16

 

God morgon på er!

 

Jag är såå glad! En hel natts sömn – kan man få något bättre! 😀 Man känner sig som en helt ny människa.

Så idag blir det ingen ”lugn” dag. 😛 Jag väntar på att Håkan ska komma tillbaka – han är iväg och köper saffran till mig – och sen ska jag sätta igång med lite bakning. Det blir ännu en sats med lussekatter idag plus pepparkakecupcakes, mandelsnäckor och morotskaka. Sen ska jag se om jag ger mig på ytterligare en sats med macarons idag. Det beror på om Håkan får tag på en sockertermometer nu, annars får jag vänta lite. Jag ska få låna gulliga Veronicas termometer men hon är inte hemma förän senare.

 

Så idag blir det en bakdag – igen. *s* Men det är ju bäst att passa på när man har sovit och har lite energi.

Hoppas ni får en fin torsdag därute alla!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    God middag!!!

    Yeaay, gud så skönt för dig att du har fått sova en hel natt!! Det var inte igår eller….
    Förstår att du har full energi till allt bak, å jag blir lika avunds som tidigare. Jag måste leta upp någor recept på cupcakes och sen köpa in lite tillbehör.

    Kram

Kommentarer är stängda.