Allmänt

Snöig morgon, och en perfekt dag för avfrostning…

loxy18

 

Här var min lilla prins inte gammal. 😀 Min lilla sötnöt!

 

God morgon i snön alla!

Gissa vem som brann av i soffan igår – igen! Vilket himla roligt sällskap jag är på kvällarna numera. *s* Men Håkan väckte mig lagom till CSI, och även om jag slumrade bort de första fem minutrarna så fick jag i allafall se resten sen. Och efteråt var det bara att gå och lägga sig. Men jag hade jordens huvudvärk igår också så det spelade nog en ganska stor roll.

Huvudet är lite bättre idag, men jag misstänker att det är migrän på gång igen så det lär säkert öka under dagen. *suck* Jaja, jag får göra det jag ska nu på morgonen så jag hinner med allt innan jag hamnar i ett mörklagt sovrum.
Vi ska nämligen frosta av frysarna idag. Det är mer snö och is än vad det är matvaror där inne – nästan. 😉 Men ja, det är sjukt mycket i allafall – det här är inga självavfrostande frysar direkt. Jag går ju i frysen flera gånger om dagen och hämtar och lägger in saker, och för varje gång jag öppnar dörren så bildas det mer. Nu får jag knappt in något på översta hyllan för all is, och frysen låter som ett tröskverk. Den får kämpa som 17 för att hålla sakerna frysta. Så nu är det verkligen dags! Bäst att passa på när det är minusgrader och man kan ställa ut innehållet på balkongen. Det är ganska mycket så jag skulle nog behöva ett 30-tal frysväskor om jag skulle få plats med allt. 😛

 

Så det är vad jag ska göra idag. 🙂 Plus fota Loxy då… i dag måste det bara bli gjort! *s*
Hoppas ni får en fin dag alla, vad ni nu ska hitta på.

Jag återkommer lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...