Allmänt

Dags för lite förmiddagsfika…

loxys-husse1

 

Då var det äntligen klart med frysarna. Mina fingrar är totalt stelfrusna! *s* Men jag har i allafall fått organiserat båda ordentligt, så nu är det matvaror i den ena och bakverk i den andra. Perfekt! 😀
Sen är all tvätt från igår invikt också, och den största överraskningen där är den vita pälspläden jag köpte till Loxy för längesen. Den har först den senaste tiden blivit solkig och grå, eftersom han bara haft den i vår säng tidigare. Men nu krävde den en tvätt och jag var en smula orolig för hur den skulle klara det. Men jag körde den bara på 30 grader och det gick hur bra som helst – den är som ny! Så fräsch och alldeles kritvit igen. 🙂

 

Men nu är det dags för lite förmiddagskaffe för vår del, och på spisen står några kycklingfiléer och kokar. Jag tänkte göra kycklingragu till middag idag, det var längesen vi åt det. Håkan och Loxy sitter i soffan och softar. Efter operationen har Loxy blivit en riktig pappedalt. *skratt* Där Håkan är, där är Loxy. Inte så konstigt kanske, eftersom han har fått tillbringa mycket tid på soffan, till Loxy’s stora glädje som slipper ligga där och sova själv. 😉

 

Nu ska jag plocka fram lite morotskaka och macarons ur frysen och så ska vi ta oss en mysig förmiddagsfika.

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    åh lite fika.. bra idé, nu blev jag sugen. Ska nog koka mig en kopp te och ta en liten fikastund.. kram

Kommentarer är stängda.