Allmänt

Till Bike i Trollhättan idag..

loxy-i-hundburen1

 

God morgon på er alla!

 

Då var man på benen och snart ska vi iväg till Trollhättan. Håkan har precis åkt iväg och handlat, han vill alltid göra det så tidigt som möjligt på morgonen så han slipper allt folk. Och jag förstår honom. Det är ingen hit att trängas i matbutikerna.

 

Det har varit en bra natt i allafall, tack o lov! Jag har sovit som en sten så jag är som tur är utvilad idag. Det är ingen höjdare att sticka iväg efter en sömnlös natt, det vet jag sedan många tillfällen tidigare.

Men nu bjäbbar Loxy på mig inifrån sovrummet så det är dags för hans första morgontur. 🙂

 

Ha en jättefin dag alla, och på återseende när vi kommer hem igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    va skönt att du fick sova. Hoppas ni haft en bra dag?! kram

Kommentarer är stängda.