Allmänt

Dags för sängen…

nallenatti11

 

Då var det sängdags för oss här. Vi har precis dukat av efter en liten kvällsmacka med brie och fikonmarmelad och en kopp te, såå himla gott på kvällskvisten. Men Håkan ska upp tidigt i morgon bitti och jag behöver själv sova nu, för jag är fortfarande ganska matt efter senaste anfallet.

I morgon hoppas jag innerligt att jag är piggare, för jag är såå sugen på att sätta mig med naglarna igen. Jag lyckades tyvärr slarva lite med Veronicas naglar sist, något jag inte såg då, men som jag vet är en vanlig grej att missa på. Jag råkade pensla på lite gelé utanför nageln, och så får det absolut inte bli. Måste öva mig på att vara mer noggrann där, även om gelén är så gott som osynlig. Frågan är om jag inte ska använda färgad gelé när jag övar. Borde ju vara det lättaste tills man vet säkert att tekniken sitter. Jaja, hur som helst så hoppas jag att jag är pigg nog att jobba lite med det i morgon.

 

Men som sagt, nu är det nattidags! 🙂 Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...