Allmänt

Gårdagens köp – Prickiga rosetter… :-)

rosettkollage1

 

Jag nämnde i gårkvällens inlägg ifrån MC Expo att jag köpt ytterligare en sak som skulle få ett eget inlägg, och ni förstår nog varför… 😉

Av någon anledning är rosa- och ljusblåprickiga hårrosetter inte det första man kanske tänker på som inköp på en mc-mässa. Hehe! Men jag har varit på jakt efter såna här ett tag utan att hitta några. Förutom på typ en massa utländska webbutiker som inte levererar till Sverige då. Men i går var det en tjej på mässan som sålde mängder med roliga saker, bland annat silversmycken, klänningar, väskor och så hårspännen. Jag hade gärna köpt fler, men eftersom jag köpte andra grejer i går också så fick jag begränsa mig lite….*s*

 

(pssst, kolla in Loxy på bilden här uppe, som alltid ska vara i fokus..haha!)

 

rosett1

 

Det blev en rosa och en blå rosett med vita prickar och pyttesmå übersöta tärningar mitt i. Fast tärningarna kanske jag tar bort sen, det återstår att se. Dom är söta, men jag har en känsla av att jag kommer att tröttna på dem efter hand. De sitter bara fast med en tunn tråd, så det är inga problem att ta bort dem om man skulle vilja. De här rosettspännena fanns i massor av färger, och jag var sugen på en svartvit och en lila också, men som sagt – ibland får man begränsa sig lite. 😛

 

rosett2

 

Jag är fullt medveten om att många säkert tycker att de här rosetterna passar bättre på en tjej i 12-årsåldern..haha! Tur att jag inte bryr mig, för jag älskar dem! 😀 Det gör faktiskt Håkan också, och att både han och jag tycker så får man väl anse som det viktigaste. 😉

Nu är jag bara grymt frustrerad över att jag glömde kolla vad företaget hette, som sålde de här. Men har jag tur så kanske någon annan i gänget minns. För jag måste bara ha tag på några till i fler färger. =))

 

Nu ska jag kika på ”Gordon Ramsay’s The F-world” på 5:an. Det är inte mycket att se på tv ikväll, som vanligt på söndagar. Men vi ska kolla på ”The Kingdom” på 3:an kl.21.00 och se om det är något. Annars får det bli en tidig kväll. Inte fel det heller. Jag skulle gärna gått i ide fram till maj.

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende – kanske ikväll, men annars så dyker jag upp i morgon bitti igen.

Och i så fall – sov så gott alla! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Missat krimmaren på söndagkvällar, George Gently?

 2. Veronica säger:

  Utställaren som du köpte rosetterna hos har websida: http://www.outsiderclassic.se

  Så vet du…

  Kram på dig

 3. Cherlindrea säger:

  Veronica: Men…TACK sötaste! Hur fick du tag i den?? Jaja, jätteglad i allafall för den! Nu ska jag beställa maaaaasssa rosetter! Haha! Nej, men några till i allafall. 😀
  Vi hörs i morgon. Syrran åkte så sent i eftermiddag, så när middagen var avklarad hade din tv-kväll börjat. 😉 Massa gokramizar!

 4. Cherlindrea säger:

  Monica: Ja, det måste jag säga att jag har gjort. Är den bra? Kanske ska kolla den nästa söndag, för annars är det verkligen inte mycket att ha på tv då. Tack för tipset! 😀

Kommentarer är stängda.