Allmänt

Dockan Saphira på besök…

emmasaph10

 

God eftermiddag på er alla!

 

Tänkte jag skulle kika in en snabbis innan det är dags att laga middag. Håkan har åkt iväg för att handla lite åt mamma, för det har vi inte hunnit med idag. Min kära lillasyster och hennes lilla älva har varit här idag och det har..hrmm..tagit all min tid i anspråk, om man säger så…hehe!

Saphira ser ut som en liten docka, hon låter inte mycket – i själva verket är hon den tystaste unge i den åldern jag har stött på – hon är söt som socker och verkar oskyldig som ett lamm. Men hon är klåfingrig! *Skratt* Och hon är helt otroligt medveten och jäklig, om man nu får säga så. *s* Hon petar på en sak, avvaktande med glimten i ögat, och väntar på att jag ska säga till. Då flyttar hon fingret till nästa sak och väntar igen, med ett flin i mungipan. Hur kan en unge i den åldern vara så slipad?? Haha!

 

emmasaph3

 

Mina klubbor var nog vår räddning idag tror jag. Då hade hon något att sno av mig… 😛

 

emmasaph2

 

När hon inte låg på soffan och läste reklamen… 😀

 

emmasaph5

 

Loxy och Boss hade också fullt upp idag. 🙂

 

emmasaph4

 

Det var maktkamp på hög nivå… 😉

 

emmasaph6

 

En liten bildserie på Saphira i full färd med att försöka öppna ytterligare en stulen klubba… 😉

 

emmasaph7

 

emmasaph8

 

emmasaph9

 

Jag hade väldigt roligt åt henne här, för hon kämpade länge med den här klubban, tyst och sammanbitet, utan att säga ett ljud. Men när jag till slut erbjöd henne hjälp så var hon snabb att acceptera den. 😛

 

emmasaph1

 

I slutet var både hundar och unge toktrötta. Men förmodligen inte ens i närheten av vad jag var. (är..*s*) Nicole höll på att skratta ihjäl sig åt hur slutkörd jag blev efter några timmar med hennes trollunge. 😛

Men vi har faktiskt hunnit med lite annat idag också, förutom att jaga Saphira. Nya naglar till Nikki bland annat. 😀 Kommer i nästa inlägg. Nu ska jag fixa middag först.

Ha en fortsatt mysig kväll alla och tack för en trevlig dag syster! 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...