Allmänt

Dags för sängen – och Grattis till Charlotte Kalla förstås! :-)

loxyliten11

 

Nu kryper vi i säng och hoppas på en god natts sömn. Eller ja, sömn i allafall… Jag är tacksam för minsta lilla… *s*

Vi har tittat på Avatar ikväll och den var precis så bra som jag trodde och hoppades. Såå himla speciell film! Så sjukt bra gjord! Nu vill vi ju bara iväg till Göteborg och se den i 3D också. 😀 Här i Borås visas den bara i vanlig version. Får väl se om vi kan få det gjort framöver. Vi hade faktiskt planerat att åka och se den i Göteborg i går, på Alla hjärtans dag, men så gick det åt skogen med bilen. Avgassystemet lossnade, så Håkan fick svetsa fast det så gott det gick igår och har bättrat på det idag. Så någon tur till Göteborg igår var inte tänkbar men nu går det i allafall att ta sig runt lite i allafall.

I morgon ska jag baka lite mer hade jag tänkt mig, men vad det blir vet jag inte än. Förutom en sats med Macarons. Det var längesen nu. 😛

Jaja, sängdags var det ja. Ha en fortsatt fin kväll alla, och sov så gott när det blir dags! Jag återkommer i morgon igen.

 

 

 kalla

 

Avslutningsvis – ett stort GRATTIS till Charlotte Kalla för OS-guldet! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...