Personligt

Lite oroligt nattsvammel…

ljus-anitest

 

Hej alla därute i natten!

 

Tror ni det blev någon sömn i natt då? Nix! Inte det minsta! Det verkar som jag får sova ungefär varannan natt. Kan man klara sig på det? Jag menar, eftersom det verkar ganska regelbundet så kanske min hjärna tycker att den bara behöver sömn varannan natt?

Jag tvivlar ju på att det skulle funka i längden… Fast å andra sidan är det ju just det det har gjort de sista åren, visserligen med vissa…vad ska man kalla dem…”biverkningar”. 😉 Men man lever ju i allafall. *s*

 

I natt tror jag dock att största orsaken till min sömnlöshet är något helt annat än det vanliga. Som jag kanske har nämnt tidigare så består ju mina sömnproblem av neuroligiska orsaker. Det vanligaste är ju annars att man ligger och oroar sig för ditt och datt och inte kan sova för den sakens skull, men det är aldrig mitt problem. Jag mår hur bra som  helst och brukar försöka sysselsätta mig med olika roliga saker vissa av nätterna för att slå ihjäl tid, när jag inte följer min sambos goda råd och bara ligger och låter kroppen vila. Men i natt är det en helt annan sak.

Jag är orolig!

Det har varit snöoväder över i princip hela Götaland i kväll och i natt, och dom uppmanar folk att stanna hemma i morgon (lördag) och inte ge sig ut på vägarna om dom inte absolut måste. Problemet som oroar mig så mycket är att Håkan måste! Han ska åka 10 mil till jobbet tidigt i morgon bitti vid sextiden, när snöovädret kanske fortfarande pågår om han har otur, och till råga på allt har kanske inte ens plogbilarna hunnit ut så tidigt. Speciellt inte på de små vägar som han måste köra.

Så detta är  vad som oroar mig i natt. Jag hade nästan önskat att han skulle sjukskriva sig, men jag vet att det är en fåfäng önskan. Förutom knäoperationerna de sista två åren, så har han inte varit sjukskriven mer än..ja, jag tror det var en (1) dag. På över 30 år! Har jag fel nu så rättar jag det senare, men jag är nästan 100% säker på att jag minns rätt. Och att då be honom sjukskriva sig pga lite snö…det är rena skämtet. Jaja, jag vet väl att det är fel att göra så, men jag är orolig!  🙁

Så jag misstänker att det här är orsaken till min sömnlösa natt den här gången. För trött är jag, så nu ska jag tvinga bort alla skräcktankar ur huvudet och göra ett nytt försök att sova. I allafall tills Håkans klocka ringer vid fem så jag kan ta en kopp kaffe med honom innan han åker. Och sen lär jag väl inte somna igen förän jag fått ett samtal att han är framme, vilket förmodligen innebär att jag brinner av vid halv åtta i morgon bitti och sover till 12.

Jag vet – jag är väldens hispigaste ibland… *s*

Men nu ska jag avsluta det här nattsvamlet och krypa i säng en stund igen som sagt, och så får vi se när jag hamnar  här nästa gång. Klockan sex i morgon bitti, eller 12 i morgon förmiddag… 😉 Eller nån mer normal tid, som typ 7-8 eller nåt? Det återstår att se.

 

Fortsättning följer… *s*

 

Sov så gott alla därute, och som sagt – ge er inte ut på vägarna om ni inte måste! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Nu är klockan 9 och jag hoppas han kommit fram och att du sover gott:)

Kommentarer är stängda.