Allmänt

Snöandet har upphört men det är kallt!

morgonloxen1

 

God morgon på er alla!

 

Ja, då vaknade man till en riktigt vacker vinterdag idag. Det snöar inte och solen lyser från en klarblå himmel. Men det blåser och det är -12,2 grader! (!) När man tittar ut så kan man inte alls tänka sig att det är så kallt ute, men med den här blåsten känns det ju ännu värre.

Håkan har inte kommit hem ifrån Såtenäs ännu, men vi räknade med att det skulle ta längre tid hem idag. Igår hade han en hemsk resa på morgonen. Inga plogbilar hade hunnit ut någonstans, så till och med på motorvägen var det såna enorma mängder snö att han inte ens kunde köra i sitt eget körfält utan var tvungen att lägga sig i mötande fil. Där ute på Varaslätten blåser ju snön upp i enorma drivor, det finns ju knappt ett träd på flera mils avstånd som kan stoppa vinden.
När han åkte i går morse var det dessutom mörkt ute och det snöade kraftigt, så jag kan förstå att han var mer än irriterad när han äntligen kom fram till jobbet. Jag skulle inte ha velat sitta i bilen under de tio milen. Men han kom fram i allafall och det är huvudsaken. Nu har jag inte hört något i dag, men än är han inte försenad så jag avvaktar lite innan jag ringer och stör honom under körningen.

 

Nu ska jag ta hand om disken som jag lämnade igår efter rosa-kakan-bakningen. 🙂 Slappt, jag vet. *s* Men jag orkade bara inte i går. Det är inte så mycket så det borde gå ganska fort.

Hoppas ni får en fin söndag där ute alla! Själv ska vi iväg på årsmöte med klubben om det blir något. Vi får kolla upp så att alla har möjlighet att ta sig in först, men det snöar ju som sagt inte idag. Inte än i allafall…

 

Må så gott och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...