Allmänt

Väckt av tredje världskriget vägg i vägg!

morgonkille1

 

God morgon därute alla! Eller ja, god förmiddag snarare…

Jag hade gärna sovit längre än jag fick idag, för jag var helt toktrött i morse. Men så vaknade jag på ett mindre trevligt sätt också. Våra kära grannar, som har blivit hela husets samtalsämne och irritationsmoment, satte igång i morse och tokvråla inne hos sig, vägg i vägg med vårt sovrum. Dom är verkligen helt ofattbara! Jag har aldrig hört människor gräla så vansinnigt som dom gör. Massa grannar har klagat till hyresvärden, vissa har gått samman och hotat med att flytta hela bunten om inget görs. Grannen ovanför oss var helt gråtfärdig när jag pratade med henne härom dagen. Då hade hon legat vaken halva natten på grund av deras gap, skrik och bankade i väggar och allt vad dom nu bankar i, och hon skulle upp till jobbet klockan fem på morgonen. Det är ingen som helst ovanlighet att man väcks vid två på natten av deras liv, och sedan får ligga och lyssna på det till fyra ungefär. Hyresvärden har både varit och pratat med dem och skickat brev till dem, grannar har varit där och bankat på dörren och försökt få tyst på eländet sent på natten, och ändå fortsätter det. Jag skulle tro att vi snart får nya grannar, för det här kommer inte accepteras i huset så länge till.

Så som sagt, det här väckte mig i morse, och självklart flög Loxy upp och vrålskällde när det dånade i igenslängda dörrar och bankade och slog. Så det var bara att kliva upp och gilla läget. Typ…

 

Så nu har jag hunnit vara ute på morgontur, druckit kaffe och matat mina fiskar – i Happy Aquarium….haha! Så det är dags att börja med morgonsysslorna här hemma. Håkan kommer snart hem ifrån Såtenäs efter ännu ett arbetspass, så vi får väl se vad han har tänkt sig för dagen.

 

Hoppas ni får en fin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Hej! Vad roligt att du tittade in hos mej och dessutom kommenterade! Det gjorde mej glad!
    Du får fråga mej precis vad du vill, via kommentar eller mail!
    Kram Sara

  2. fruktansvärt att bli väckt så, vi bodde i hyresrätt innan vi köpte huset och vi hade massa bekymmer, var så skönt att flytta! 😀 nu är det andra bekymmer men man slipper bli väckt tidigt på morgonen o slipper ha högljudda fester vägg i vägg som vi alltid hade…

    vi kan ju ha en liten minidejt med alla som vill komma:D kanske kan dra ihop någon liten miniträff för dom som vill o bor i närheten till borås.
    jag känner inga hundägare här så det hade varit väldigt kul att träffa dig o massa andra goa människor o hundar:D

    ha en fin dag!

    kram

  3. Usch för sådana grannar =(
    Hoppas det blir bättre.
    Kram

Kommentarer är stängda.