makeup1

 

Hej hopp alla!

 

Det kom lite i mellan här på förmiddagen, Håkan var tvungen att kila iväg ett ärende innan vi kunde åka till Knalleland. Så jag är fortfarande kvar hemma, men jag hoppas jag kommer iväg snart så jag får det gjort på förmiddagen.

Under tiden har jag suttit och kikat lite på olika produkter som gärna skulle få flytta in i min neccessär. Mitt absoluta favoritmärke är Lancômé, så de flesta av Dagens Vill ha-saker är av det märket. Det är ju tyvärr inte världens billigaste märke, så man får köpa till lite i omgångar. Jag skulle även behöva rengöringslotion, ansiktsvatten, dag- och nattcréme nu, men det får vänta lite. Det är dock inte helt slut.

 

cutecolorsbalicon55

 

Idag ska jag i stället kika på en fondation som jag har varit nyfiken på, och se om jag kan hitta en nyans som passar mig. Teint Renergie Lift R.A.R.E. Fondation från Lancômé ska vara en riktigt lätt och fin, halvtäckande fondation med lyftande och utslätande effekt och spf 20, 510:-.

 

cutecolorsbalicon55

 

Rouget finns i flera olika nyanser men jag vill ha det ljust brunrosa, så naturligt som möjligt. Är det något jag är allergisk mot så är det såna där stora röda äppelkinder som man kan se ibland. Röda, runda fläckar på kinderna. Vad i hela friden liksom…? 😛 Jaja, det här rouget vill jag ha i allafall. =)) ca 400:-, också från Lancômé.

 

cutecolorsbalicon55

 

Läppstiftet är i nästan samma ljust brunrosa nyans som rouget. Där vill jag också ha det så naturligt som möjligt, men ändå med lite färg för att markera läpparna. Det här läppstiftet heter Le Rouge Absolute, också från Lancômé. Färgen är nr 302, Mauve Argente, och har spf 15. Det är vårdande och fuktighetsbevarande med en vacker satineffekt som sitter länge och motverkar fina torrhetslinjer i läpparna. Ordinarie pris ute i butik är 255:- men du hittar det även på www.parfym.se för 179:-

 

cutecolorsbalicon55

 

Till sist kommer vi till mascaran som jag nämnde i morse.
Fiberwig mascara består av två olika typer av nylonfibrer, ett kort och ett långt, som flätas samman och förlänger dina egna ögonfransar. Ju mer du applicerar, desto längre blir dina fransar. Lite beskrivande kan man säga att du målar på dig lösögonfransar. 😉  

Vill du veta mer om Fiberwig mascara så kan du läsa om den på den här sidan och där finns även en beskrivande video. Mascaran kommer i två olika storlekar, Fiberwig ca 220:- och Tiny Sniper ca 149:-. Du hittar dem på Kick’s, Åhléns, NK, Lindex, Cubus och vissa andra välsorterade parfymerier. Jag ska se om jag får tag på dem idag och testa dem, så ska jag blogga om hur de fungerade senare. 😀

 

cutecolorsbalicon55

 

Jahapp, det var lite om dagens planerade inköp. =)) Nu ska jag kila ut med lilleman. Han har varit lite trött stackarn, efter vaccinationen i förrgår, men nu börjar han nog piggna till lite igen.

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Responses to “Planerat inköp till badrumsskåpet… :-)”

 1. Jennie Says:

  Härligt med smink. Dock så blev jag inte direkt impad av fiberwig. Har haft den ett tag nu och tyckte då personligen att colossal från Maybelline var bättre. Hoppas den fungerar bättre på dig 🙂

  Kram!

 2. Mickan Says:

  Du får gå med i Oriflame istället. 😉
  Kram

 3. Katti Says:

  Den där mascaran lät väldigt spännande! Glöm inte att skriva om den sedan så att man kan läsa hur det är. Ha en bra kväll! /katti

Posted by Cherlindrea
Dated: 5th mars 2010
Filled Under: Makeup, Shopping, Skönhet & hälsa, Tips!