Allmänt

Grabbarna Grus… ;-)

grabbarna11

 

Hej därute i solen alla! 😀

 

Riktigt vackert väder idag måste jag säga! Och då bestämmer sig hela Borås för att åka till Knalleland. I allafall verkade det så, när jag stod i milslånga köer, trängdes med folk mellan hyllorna och höll på att dö av värmeslag. Men jag fick en hel del shoppat i allafall, och det är ju alltid kul! 😛 Men det hade inte varit fel att få ha hela köpcentrat för sig själv och slippa allt folk. *s*

 

Jag har knappt hunnit packa upp grejerna här, än mindre fotat dem, så det kommer lite bilder senare. Nu ska jag vila en stund på soffan innan det är dags att laga middag. Jag tänkte göra kycklingsallad idag, det var grymt längesen vi åt det.

Loxy mår bättre nu i allafall, det verkar som om magproblemen har lagt sig under dagen. Han har till och med velat ha mat, det ville han inte i morse. Skönt att man slipper oroa sig för det i allafall. Peppar peppar… 😉

 

Ha en fortsatt fin dag alla! Jag återkommer lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Knalleland…? Är det en massa billiga tyger där? Skönt att magen är bättre! ha en trevlig kväll! Kram

Kommentarer är stängda.