bed-a

 

Nja, det är väl knappast troligt. 😉 I allafall inte enbart den.

Tja, som ni förstår så sitter jag här vid datorn, precis uppkommen ur sängen efter ett tappert försök i fyra timmar att tvinga min envisa och motvilliga hjärna att somna. Eller vad det nu är som somnar när man sover.. *s*

Hur som helst så roade jag mig med att kika på lite olika sängar som skulle vara bra mycket roligare att fördriva nätterna i. 😛 Lite skojigare än att bara sitta och gnälla över hur trött och frustrerad man är. =))

Vad tror ni till exempel om en lite rymligare säng…? 😉

 

bed1

 

Jag är inte så inne på det där med förvandling från foot till centimeter, men med tanke på damen som sitter uppe vid sänggaveln, så får man ju lite perspektiv i allafall. *s* Kanske vore något…Hehe!

 

bed2

 

Eller så kanske man skulle göra det här med sovandet lite roligare och sova i ett rum i rummet? 😀 Så sockersött att jag förmodligen aldrig hade somnat, utan bara legat och myst i mitt lilla bo. 😉

 

bed3

 

Eller hur vore det med en hel stuga att husera i och gå ännu längre med ett hus i huset. *s* Åhh, varför är man inte fem år längre?! *skratt*

 

bed4

 

Eller åtminstone så där en tio år, så man kunde njuta av den här rosalila flickdrömmen. 😀

 

bed5

 

En aningen mer passande för mig ålder och min förkärlek för romantiska saker är i stället den här söta sängen, som jag närmast skulle förklara som en blandning mellan himmelssäng och trädkoja. 😉

 

bed6

 

Men ännu hellre hade jag valt den här vackra skapelsen i vitt – så länge den finns att få tag på i dubbelvariant. Jag vill ju helst ha min kära sambo med mig till nya sängen. 😛

 

bed7

 

Eller så kanske jag helt ska lägga det där med säng på hyllan och välja att gå tillbaka till barndomen och låta  mig vaggas till sömns på kvällarna? Det kanske vore det allra bästa alternativet? 😀 Men med tanke på mina anlag för sjösjuka så har jag mina tvivel faktiskt… *s*

 

Det lutar faktiskt åt att jag behåller min egen säng och förlikar mig med tanken på att sängen inte har så där jättemycket med mina sömnbesvär att göra.
I varje fall så sover jag i precis vad som helst, så länge jag slipper den här…

 

bed8

 

Föreställ er hur man hade sett ut efter en natt i denna…ehh..skapelsen. *s* Jag hade förmodligen inte rätat ut mig förän nångång veckan därpå. 😛  Och förövrigt så vill jag gärna ha lite mer valmöjligheter till liggställningar när jag sover. Eller ja – ligger i sängen ska jag väl säga. *s*

 

Nu ska jag i allafall göra ett försök igen och se om jag kan ha turen att slumra lite. Om inte annat så för att Håkan precis var uppe och blängde på mig. Hehe! Han gillar inte att jag sitter uppe på nätterna. Han tycker fortfarande att jag ska ligga kvar i sängen och låta kroppen vila. Hmm..ja, det har han kanske rätt i. 😉

 

Ha nu en fortsatt god natt därute och sov gott!

På återseende i morgon alla! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Kan en ny säng vara svaret..? ;-)”

 1. Monica H Says:

  Ikeas sultan är bra:)

 2. Elina Says:

  Vet inte om jag redan har tipsat om det här men.. Melatonin! Jag hade själv jättejobbiga sömnproblem och kunde ligga och vrida mig samtidigt som jag tänkte på allt och ingenting. Det kändes som att den stunden jag la mig i sängen gick hjärnan igång på en överväxel och alla möjliga sorts tankar rusade. Gillar inte sömnpiller och sådant, är orolig att bli beroende, men melatonin är kroppens eget ”sömn”hormon som ska öka när det blir mörkt (kolla wikipedia). Jag beställde från USA och provade 2 veckor. Hjälpte jättebra, blev så där härligt trött och somnade rätt snabbt, och nu har jag en mycket bättre sömncykel utan pillerna. De har väldigt få biverkningar och studier visar att det fungerar, men sömnproblem anses inte lukrativt nog att satsa på så därför säljs melatonin inte i Sverige, har jag hört.

  Här står det en del:
  http://www.nyfikenvital.org/?q=node/842

  Lider med dig med sömnproblemen! Hoppas du hittar någon lösning!

  Kram!

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th mars 2010
Filled Under: Allmänt, Inredning & design, Inspiration, Möbler & interiör