hkskins5

 

Jag har länge varit på jakt efter antingen skins eller stora stickers med Hello Kitty till min mini-pc, men inte hittat det någonstans. Alla skins jag har hittat på svenska sidor har varit urtrista enligt min smak. Eller ytterst märkliga. Vissa mönster har jag inte ens begripit mig på. *s* Så då började jag i stället leta efter stora, ca 4-5 cm höga Hello Kitty-stickers i stället, för jag har ju faktiskt en rosa dator och måste inte nödvändigtvis täcka hela om man säger så. Men det verkar också vara så gott som omöjligt att komma över. Alla klistermärken jag har hittat är högst 2 cm höga, och det tycker jag blir alldeles för plottrigt att sätta på flera såna på pc-locket.

 

Nu hittade jag härom dagen en massa söta Hello Kitty-skins på en sajt med massor olika prylar, men då finns de naturligtvis inte i rätt storlek. I allafall har jag inte hittat några till en 8′ dator. Det minsta jag har sett är 14′. Så skulle någon råka veta vart man kan hitta såna här skins, eller för den delen, stora Hello Kitty-stickers, så får ni hemskt gärna tipsa mig.

Tills vidare kan ni ju njuta av detta som jag hittade på dhgate.com

Kolla in den här galna mängden skins – bara med Hello Kitty! 😀

 

hkskins1

hkskins2

hkskins3

hkskins4

 

För er lyckliga som har en 14′ dator, så finns dessa ljuvligheter här. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to “Hello Kitty-skins till datorn”

 1. Skönhetsbloggen! Says:

  Gud, så söta! 😀

 2. Fröken Viktig Says:

  🙂 tjusigt värre. Tror dock min dator är 13″ =/

 3. Jennie Says:

  ojoj det var många det. Kan du inte köpa en 14′ och klippa kanterna? 😉 Kanske är för bökigt ioförsej. Jag vet inte riktigt hur det funkar så jag ska inte säga nåt 😉
  Hoppas allt är bra med dig.
  Kram Jennie

 4. Susanne & Chanel Says:

  Men åååh, så söta. Jag hade verkligen velat ha en sån fin dator. Hoppas att det kommer mindre skins som passar min lilla rosa minidator 🙂
  Ha en bra dag!

Posted by Cherlindrea
Dated: 25th mars 2010
Filled Under: Kamera- och dator, Shopping, Tips!