circlelenses1

 

Hej hej alla!

 

Jag har flera gången kikat på en sak ute på nätet som jag tycker verkar lite läckert – nämligen cirkellinser. 🙂

Vanliga färgade linser är ju knappast någon nyhet. De finns både med och utan styrka, de senare enbart som rena kosmetiska linser. Själv har jag färgade linser med styrka, och sist valde jag gröna och aquafärgade som jag brukar variera mellan. Jag tycker det är lite kul att byta ögonfärg sådär.

 

circlelenses2

 

Cirkellinser gör dock en helt annan sak. Dom ger dig visserligen färg också, och finns i mängder av olika läckra varianter. Men huvudpoängen med dessa är att dom ger dig större ögon. Eller i allafall ett intryck av större ögon.

Linsen består av en färgad ring som gör att din iris blir större, vilket ger dig de där stora rådjursögonen eller mer populärt nu för tiden – de där animeögonen. 😛

De här linserna är förstås enbart kosmetiska – än så länge i allafall. Det vet man aldrig om dom får för sig att göra cirkellinser med styrka i framöver, det gjorde dom ju med färgade. 😉

 

Hur som helst så är de inte helt enkla att få tag på här i Sverige, utan måste oftast beställas utomlands. Circlelens2U.com har flera snygga färger att välja bland. Tidigare hade även Toy-boy.se cirkellinser, men nu hittar jag inga där längre, bara crazylenses, linser med massa olika mönster och andra galenheter på. 😀

 

circlelenses3

 

Jag har kollat runt lite och hört mig för bland folk som har testat cirkellinserna och alla dem jag har varit i kontakt med har tyckt att de har varit super! Vissa använder dem bara lite då och då – till fest eller liknande – medans andra använder dem dagligen.

Jag har ju linser i vanliga fall som jag måste ha på mig, (om jag ska se nåt liksom…*s*) men jag är ändå sjukt sugen på att testa såna här. Jag tycker det är så fint med såna där stora rådjursögon! 😀 För er som är nyfikna på hur det ser ut – alltså skillnaden mellan ”med” och ”utan”…Kika på det här exemplet. 🙂

 

circlelenses4

 

Japp! Jag ska beställa ett par och testa för skoj skull! 😀

 

Alltid retar det någon…. *fniss*  😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Cirkel linser”

  1. Monica H Says:

    Häftigt! Här finns andra linser också i en butik i centralstationen, pralin butiken, som har partylinser ,ed ormögon m.m.. cool!

Posted by Cherlindrea
Dated: 6th april 2010
Filled Under: Makeup, Skönhet & hälsa