Allmänt

Tillbaka ifrån stan…

stadsbild1

 

Hej hej alla!

 

Då var jag hemma igen, efter en tidig tur på stan. Ingen shopping idag, men jag tycker det är så himla mysigt att vara därnere precis när allt öppnar. Det är något speciellt med den känslan, när alla håller på att fixa till allt för dagen, öppna upp dörrar, ställa ut skyltar och annat, och med morgonkaffet i handen. 😉 När jag kom ut på torget så höll jag på att tappa hakan, för jag hade ingen aning om att det fanns en sån jättepåskbjörk där. Det har jag helt missat. Undra just hur många timmar det tog att fästa alla de där fjädrarna? 😛 Jag vet hur lång tid det tog med min lilla hög… *s*

 

Underbart väder ser det ut att bli idag i allafall. Jag hade gärna gått omkring en stund till på stan, men jag var tvungen att åka hem och ta Loxy. Mamma var där och passade honom, men hon kunde inte stanna hur länge som helst. Det får bli en annan dag. I morgon kommer jag tillbringa dagen i Knalleland i stället. Det blir nog kul, även om man kanske hellre hade velat utnyttja vädret till en tur med hojen i stället för att ställa ut den.

 

Nu ska jag rota igenom frysen och se vad vi ska ha till middag idag. Håkan har kommit hem, men åkt i väg igen. Han skulle testa mitt nya scooterbatteri och putsa lite på hd’n inför helgen. =))

 

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...