Allmänt

Lite bilder från Tupperwarepartyt idag! :-)

tupperwarerubrik1

 

Hej hej alla!

 

Det tog lite tid innan jag fick upp fotona från dagens Tupperwareparty. 🙂 Men jag kom inte hem förän vid halvfem-tiden lite drygt på eftermiddagen, och då var jag så slut att jag var tvungen att vila en stund. Håkan var lika trött han så vi lade oss ”en stund”.

Tre timmar senare vaknade vi… 😛 Det var ju inte riktigt meningen liksom. *s*

 

tupperware1

 

Det var i allafall en riktig kanondag idag! 😀 Vi var på homepartyt hos Veronicas granne och där fanns mycket Vill ha kan jag lova. Bland annat nedanstående tårtförvaring som Tupperware är så kända för. Den hade passat perfekt för mina cupcakes också. Det finns en lägre sådan här, men vid närmare eftertanke så är nog 8 cm’s höjd för lågt för cuppisar med frosting.

 

tupperware2

 

Tupperware är ju dock inte särskilt billigt, även om det är värt pengarna. Det är ju bra grejer. Men det hjälper ju inte om man måste punga ut med flera tusen på en gång, så idag blev det två produkter för mig. En stor ”låda” för grönsaker att ha i kylen för längre och bättre hållbarhet, och en ostkupa med doftreglerande lock. Bara de två sakerna gick på 500:-. Men som sagt – det är tokbra produkter och jag kommer definitivt att beställa mer saker senare. Det får bli lite i taget. =))

 

tupperware4

 

Efter demonstrationen bjöds vi på ett helt otroligt matbord ute i köket! 😀 Jisses, säger jag bara! 😀

Helt fantastiskt god tailändsk mat, eller ja – asiatisk mat kanske man ska säga. Jag vet faktiskt inte riktigt. 😉 Väldigt exotiskt var det i allafall, och väldigt gott! Både Veronica och jag åt nog en smula för mycket för vårt eget bästa…haha! Vi höll på att smälla av när vi satt på altanen efteråt. 😛

En otroligt god smörgåstårta bjöds det på också, och efter maten hemlagad glass. Det där är jag så himla impad över, när man gör glassen utan maskin. Det är ju ett himla jobb att inte få den isig, men den här var perfekt i konsistensen. Tyvärr så glömde jag att fota den. Jag var nog för mätt. *s*

 

tupperware3

Sötaste Veronica! 🙂

 

Det var verkligen en riktigt mysig och trevlig dag! 😀 Förutom Tupperwareprylarna så var det även en tjej som sålde kläder som hon köpt i Thailand. Såå himla mycket snyggt, och bara 100:- plagget. Jag köpte dock inget idag. Jag tror helt enkelt att det berodde på att jag inte orkade ta av mig kläderna och prova. *skratt* Jag var så himla trött och varm och hade Loxy på armen hela tiden. Men det fanns en del saker där som gärna hade fått flytta in i min garderob. =))

 

tupperware5

 

Veronica visade även runt mig inne hos sin granne och bland annat fick jag se de här fantastiska korgväskorna som hon flätar själv. Det här är en riktigt stor och framför allt stabil picknick-korg/väska, men hon hade något annat på gång som jag tror skulle bli ännu större.

 

tupperware6

 

Fina lösningar i knäppen och liknande lade jag också märke till. De här arbetena är verkligen rena konsthantverken. Hon gör dem på beställning, så är det någon som är intresserad av en mycket praktisk, handgjord väska så säg bara till så kan jag förmedla kontakten.

 

tupperware7

 

Ytterligare en sak som hon gör. Fantastiska virkningar, här i form av dockklänningar, men hon hade även en hel del andra saker som jag tyvärr inte fick några bra bilder på. Jag hade inte min kamera med idag, utan alla bilder är tagna med telefonen, därav lite kass kvalitet.

 

tupperwarerubrik2

 

Det här har verkligen varit en riktigt trevlig och intressant dag med mängder av nya upplevelser, framför allt smakupplevelser. 😛

Massa tack för både god mat och trevligt välkomnande! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Både grönsakslådan och ostkupan är jättebra!

Kommentarer är stängda.