Allmänt

Te-kväll framför tv’n… :-)

balkongkvall1

 

Hej på er alla goa!

 

Hoppas ni har en riktigt mysig lördagskväll därute.  
Själv sitter jag med en kopp te och tittar på
Sömnlös i Seattle. Det är en sån himla gullig film som jag gärna ser då och då, trots att jag sett den så många gånger att jag vet exakt vad som ska hända. 🙂 Dessutom har jag alltid tyckt att Tom Hanks och Meg Ryan spelar så bra mot varandra. En underbar film enligt mig. =))

 

Jag trodde ett tag att det skulle bli ett riktigt busväder idag igen, för det svartnade ordentligt på himlen frampå eftermiddagen. Men det verkade som det drog förbi oss – helt otroligt! Regn som missar Borås. *s* Men ingen är väl gladare än jag! 😛 Hoppas det håller i sig bara, för Håkan tog HD’n till jobbet i morse och vill inte gärna köra hem i ösregn i morgon bitti skulle jag tro. =)) Vi får väl hoppas att han slipper det. Dessutom hade det varit trevligt att komma ut på en tur i morgon om vädret håller sig bra. *håller tummarna*

 

imagecaduj2541

 

Nehepp, nu ska jag luta mig tillbaka och följa med i filmen en stund. Jag har börjat att skriva ner recepten på dagens kakor, men vi får se om jag hinner bli klar med dem ikväll. Annars lägger jag upp dem i morgon i stället. 🙂

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...