Allmänt

God morgon i regnet…Eller klarnar det upp? :-)

regnbak1

 

Ja, så som rubrikbilden säger – god morgon på er! Hoppas jag. 😉

Här har det varit grått och regnigt sedan jag klev upp halv sex, för lite drygt en timme sen, men nu börjar det faktiskt ljusna en smula. Jag ser blå himmel över skogen bakom huset, skogen som just nu – om inte badar – så iallafall tar en liten soldusch. 😀 Det verkar var lite skiftande väder idag.

Själv har jag fått sova i natt. Väldigt ororligt dock, och jag har varit uppe några gånger, men mellan det har jag fått sömn och det känns viktigast. En vila idag blir det hur som helst, allt för säkerhets skull nu. Men morgonen nu tänkte jag ägna åt lite bak faktiskt. Bara ett par enkla saker att ta med mig hem till mamma dit vi ska på sminkparty idag. 😀 Det kan ju bli lite roligt att se vad det är för saker. Förutom make up-produkter så ska det tydligen även vara hudvårdsprodukter och lite annat –  jag uppfattade aldrig namnet på märket. Men det får jag ju veta idag. Hur som helst så tänkte jag hjälpa mamma lite genom att bidra med ett par små fikasaker. Men några större utsvävningar blir det inte, det orkar jag inte än. Och dessutom är det Mors Dag i morgon…

 

Sådär ser i allafall första delen av min dag ut. Sedan efter 16.00 är jag som sagt borta på det här homepartyt och botaniserar bland spännande produkter, hoppas jag. 🙂

 

Ha en fin dag därute alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...