Allmänt

Torkar tvätten ute idag..

tvatt1

 

Hej hej alla!

 

Då var tvätten upphängd och jag har släppt tvättstugan för idag. Det är så himla skönt när man kan välja att hänga tvätten på tork ute i stället för i vårt unkna torkrum som ändå aldrig torkar tvätten ordentligt. Den blir såå mycket friskare och fräschare utomhus! 😀 Vi har ju inte jordens största balkong precis, men vi får plats med en torkställning i allafall, och om cirka en timme kommer solen att gassa över hela balkongen och då lär det torka ganska fort, speciellt när det blåser lite också.

 

Det är en helt underbar dag ute och man känner verkligen att humöret stiger i takt med termometern. Jag ska slänga mig in i en sen dusch här nu, och sen ska jag gå ut på en promenad med lilleman. Dock är det en sak som förstör bilden av vacker sommarnatur här uppe hos oss just nu. Träden här, och även på fler ställen i Borås har jag hört, har blivit angripna av någon slags larv. De har invaderat hela träd, ätit dem totalt kala från hela lövverket och spunnit in träden i vitt ludd. Larverna hänger i meterlånga trådar ner från grenarna och det ser mer än läskigt ut måste jag säga. Jag vet som sagt inte exakt vad det här är men jag har hört att det har pratats om angreppen på radion. Jag har googlat lite efter det men inte hittat någon exakt information så jag ska fortsätta att kolla runt lite. Går jag förbi några av träden i dag så ska jag ta ett par bilder så ska ni få se hur det ser ut. Jag har då aldrig sett något liknande tidigare.

 

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags att ge sig ut en sväng.

Ha det fortsatt gott därute alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Javisst, är det underbart när man kan hänga ut tvätten på tork, den luktar så mycket godare än när man hänger den på tork inne. Ha en bra dag i solen.

  2. säger:

    Önskar att jag också kunde hänga ut tvätten men vi bor så nära grusväg så jag hade fått tvätta om dem efter de hade torkat.

Kommentarer är stängda.