Allmänt

Favoritmat!

dagens-middag1

 

Hej hej därute alla!

 

Nu står min middag i ugnen – en del av den i allafall. 😛

Jag är en fullkomlig sucker för pommes frites, det har jag varit ända sen jag var barn. Framför allt ”vanliga” men även potatiskroketter, megapommes, stipes och så vidare. Men inget slår de äkta pommes fritesen, och helst vill jag ha grillad kyckling till dem. 😀 Jag minns ifrån barndomen när man skrev i såna där ”Mina vänner”-böcker. Det spelade ingen roll om vi blev ett år äldre för varje gång de där böckerna gick runt i klassen och bland kompisar – min favoritmat förändrades inte. Och om jag tänker efter så har den nog inte gjort det än. Det finns massor av ny mat som jag tycker om idag, men jag är överlycklig när jag får min grillade kyckling och pommes frites. 😛

Har ni någon speciell favoritmat? Eller något ni minns som favorit från när ni var barn? 😀

 

dagens-middag2

 

Ikväll blev det dock ingen kyckling till mina älskade pommes utan wienerkorv. Jag har inte haft lust att åka iväg in till stan för att handla idag, och korv är faktiskt himla gott då och då också.

En annan sak som jag har fått mani på idag är dessa galet goda tomater! Körsbärstomater på kvist, otroligt smakrika! Lite större än vanliga körsbärstomater men åhh så goda. Såna här minitomater kan jag gå och plocka som godis. 😀

 

Nu ska jag sätta mig i soffan med lite glass och titta på Cold case och sedan Skicka vidare på Kanal 9. Den senare har jag sett förr och den är riktigt bra tycker jag. Enormt gripande i slutet.

Hoppas ni har haft en ljuvlig dag i solen och värmen och att vi får en lika fin dag i morgon.

Jag kanske kikar in lite senare, men om inte så på återseende i morgon, och då får ni ha en jättefin kväll. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hihi, här kommer jag då inte med någon favoritmat utan tvärtom. Jag kunde verkligen inte äta falukorv, sa alltid att jag fick så ont i huvudet då.. hihi allt för att slippa 🙂

  Nu försöker jag hålla mig till GI, och som tur är så får man äta fullkornspasta för jag är GALEN i pasta! Mumma! 😀

  Ha en fin kväller! Kram

 2. säger:

  När jag var på en mcträff i Silkeborg i danmark för minst 12 år sen.. serverades såna tjocka pommes man får i tyskland, holland. med majonnäs och eller remoulade.. gott!

  Mina barndoms älsklingsmat.. glass, oboy, limpmacka

Kommentarer är stängda.