leksak3

 

Ja, det är ungefär vad jag tänker varenda gång jag går förbi en leksaksaffär- eller avdelning, som idag på Maxi. För det finns sååå himla mycket söta leksaker så det inte är klokt! Och en sån skillnad mot leksakerna som fanns när jag var liten. Det var mycket gulligt och fint då också, men är det något som har haft en explosionsartad utveckling så är det leksakerna. Jag ska ärligt erkänna att jag i vissa fall inte kan se skillnad på till exempel en riktig barnsulky och en docksulky när man ser dem på bild utan referenspunkter. Dom är sjukt verkliga idag.

I allafall, när man går förbi en massa ursöta, rosa Hello Kitty-dockmöbler, då önskar man nästan att man var 3 år igen och kunde få leka med alla dessa fina saker. 😀 Jag vet att jag skulle ha älskat det när jag var liten, för jag var redan då tokig i söta saker. Och rosa förstås. 😉

 

leksak2

 

Samtidigt som dagens dockor blivit både otrolig babylika och avancerade och kan göra både det ena och det andra, så tycker jag fortfarande såna här ”trasdockor” är himla söta också. De påminner alltid mig om Waldorfdockorna som jag sydde under en period för många år sedan. Men idag fastnade jag för det där ursöta lammet som ligger bland dockorna. Såå gullig! 😛 Vanligtvis brukar jag köpa de där söta kramdjuren till Loxy när jag hittar något jag vill ha själv..haha! Men han är inte så där superroad av dem längre – kanske för att han har en hel insjö med kramisar. *s*

 

leksak1

 

En sak hade jag dock stora funderingar på att köpa och det är den här lilla ursöta vattenkannan. *skratt* Jag skulle verkligen behöva en liten kanna med  stril för att kunna duscha mina små odlingar i växthuset.
Idag blev det ingen men jag undrar om jag inte ska kika in i morgon igen…hmmm… 😉

 

Däremot blev det ett par andra saker, men det kommer upp sen. =))

Nu ska jag ta en snabbvila här före maten. Hoppas ni har en fin dag därute!

Kikar in senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Söta leksaker… :-)”

  1. Monica H Says:

    Klart du ska ha en söt kanna:)

Posted by Cherlindrea
Dated: 18th juni 2010
Filled Under: Allmänt, Shopping, Söta Prylar, Tips!