Allmänt

Strulig scooter och övningskörning… ;-)

morgonbalkong1

 

God morgon på er denna underbara sommarmorgon! 😀

 

21,5 grader i skuggan och klockan är bara lite drygt nio på morgonen… DET är äkta sommar! 😀 Jag vet – det är ett j***a tjat om de här sommargraderna, men jag är ju så himla glad för dem! =)) Tror inte jag är ensam om det heller för den delen. 😉 Å andra sidan vet jag att många tycker att det börjar bli lite väl varmt nu, och jag kan i och för sig förstå dem. Men jag håller inte med dem. 😉

 

Jaha, senaste nytt då. I går låg Håkan på golvet här ute och skruvade med min scooter på förmiddagen och efter många om och men hittade han en säkring som gått. De här scootrarna ser liksom inte ut som typ alla andra moppar i världen, så det är lite pyssligt att hitta rätt i dem. I allafall, han åkte iväg och köpte säkringar och bytte. Gott och väl. Moppen startade och gick som en klocka och vi tänkte att, äntligen! Åbäke!

Så nu på morgonen gick jag ner och larmade av och slog på tändningen för att kolla det hela… då börjar det tokryka vit rök ur en kabel vid styret! Nån förbaskad kortslutning av nåt slag. Jaha, det var det det. Nu får Håkan ligga under en scooter idag igen. Jag är böjd att hålla med en kompis som menade att det här är ett omen och att jag ska köra motorcykel i stället. 😛

Och bara därför så lägger jag väl ut några foton ifrån helgen så ni får se vad jag pysslar med i mellanåt… 😉

 

ovning3

 

ovning2

 

ovning1

 

ovning4

 

Japp, övningskörning på Håkans nyrenoverade Honda 500! Tjohej! 😀

 

Ha en jättefin dag i värmen alla! Nu ska jag stöka undan morgonsysslorna.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Heja dig, det är kul med MC!

  2. Mollice säger:

    Ja så där ska det se ut!

Kommentarer är stängda.