Personligt

Lite tankar i natten….

loxybubbla21

God kväll på er alla…eller ja, snarare god natt kan man väl säga nu.

Det har varit en ytterst märklig natt där jag inte ska gå in på alla detaljerna, men inte har jag sovit särskilt väl i allafall, trots att jag var så himla trött i går kväll, av allt jag har haft att göra den här tiden.

Nu när jag vaknade igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, så vaknade jag med en fullkomligt galet sötsug!! Det kändes som om hela kroppen, hela sinnet, hela JAG bara skrek efter något sött att äta.

Nu har jag knaprat i mig ungefär en fjärdedels skål med Non stop, och nu äntligen börjar det här hemska suget ge med sig.

Hur skumt är inte detta då? Jag menar – vanligt godissug kan väl vem som helst drabbas av, men det här?

Nåja, ingen skada skedd. Nonstopen räcker till morogndagen, och det gör även mjölken ser jag.

Fortsätt sov gott alla vänner, efter mitt absolut onödiga men personligt ganska behövliga inlägg! 🙂 I varje fall för min del, som behövde skriva av mig lite och släppa det här med sötsaker. 😛

Sweet Dreams and sleep tight mr. moon

Don´t let the bed bugs bite… 😉

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...