Allmänt

Garderobsröjning idag! :-)

garderob1

 

Hej därute i sena kvällen alla!

 

Det är inte klokt – men först nu är mamma och jag klara med mina garderober! Och då är vi egentligen inte alls klara, men för den här dagen i allafall.

Vi har hållt på nästan oavbrutet idag, med att riva ut kläder i sjukliga mängder, kläder som jag inte använt på flera år, kläder som jag aldrig använt. Hur i hela friden har jag lyckats samla på mig så här mycket skräp?? *skratt* Fast skräp är väl egentligen synd att säga om man tänker efter. En gång  i tiden var ju faktiskt dessa kläder nya och supermoderna och man var jätteglad för dem. Det är ju inte klädernas fel att man tröttnar på dem. Hehe!

 

garderob2

 

Hur som helst – efter flera timmars slit med att sortera, välja, vraka och greja så lyckades vi få ihop fyra stora Ica pappkassar proppfulla med kläder som ska skänkas bort. En pappkasse med kläder tar mamma med sig hem, en kasse ska ner i källaren och en kasse ska till min syster. Sju (7!!!) stora pappkassar med kläder är utrensade ur mina garderober och det är ändå kläder kvar överallt. Hur i hela friden..osv??!  *skratt*

Nu är det dock nästan bara bekväma ”gå-hemma-i-kläder” och resten mindre bekväma ”gå-ut-och-festa-kläder” kvar. I princip inga bekväma men snygga gå-ut-i-vardagskläder alls. Så jag behöver verkligen förnya mitt garderobsinnehåll. Det visste jag ju innan också förstås, men nu fick jag en mycket bättre överblick.

 

garderob3

 

Faktum är att jag nog aldrig haft så snyggt i mina garderober som nu. 😀 Mamsen pysslade som en tok i garderoberna medan jag lagade middagen tidigare i eftermiddags, och det visade sig att hon hade skruvat loss och flyttat på både hyllor och trådbackar så att det skulle bli mer funktionellt. Så nu är alla kläder invikta och upphängda efter både färg och sort, typ linnen, t-shirts, tröjor, byxor osv. Jag gjorde upptäckten att mina svarta, rosa och vita avdelningar var ganska övervägande. Hehe! 😛

 

Nu är klockan dock kvart i två på natten och jag har fortfarande inte sovit sedan senaste sömnlöshetskovet satte igång för tre dagar sedan. Det börjar kännas som jag skriver samma sak varenda kväll, men nu hoppas jag verkligen att jag får sova i natt. Håller alla tummar och tår jag har. Nu har jag ju hållt i gång som en tok i dag och det är sent, så förhoppningsvis så… 🙂

 

garderob4

 

Avslutningsvis får sötaste lilla Elliot säga god natt till er alla! 😀 Här är han nybadad inför sitt frisörbesök i morgon och nu ligger han i min säng och sover. Han och mamsen bestämde sig för att stanna kvar över natten nu när klockan hann bli ett innan vi var klara här. Så nu ska jag också smyga in och lägga mig. I morgon kommer mitt hjärta äntligen hem igen! 😀 Det låter som han varit borta en månad. *skratt* Men trots att vi har varit tillsammans i såpass många år, så tycker jag fortfarande inte om när han åker iväg och jobbar dygn. Och det hoppas jag att jag aldrig kommer att göra. 🙂

 

Hoppas ni har haft en mysig kväll, och ha det nu så fint alla!

Sov så gott och på återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Guldmamma!

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Ja, jag håller fullkomligt med! 😀 Världens bästa! <3

Kommentarer är stängda.