Allmänt

Riktigt höstigt idag…

hostdag1

 

God morgon ute i stugorna alla!

 

Då var det måndag igen och helgen var slut för den här gången. Det gör ju inte mig något förstås, för min gubbe har ju jobbat i helgen och är ledig i dag i stället. Och dessutom hoppas jag att jag får rolig post i dag. 😀 Men jag ska väl inte hoppas för mycket. Det har jag gjort förr och bara fått gå och vänta. Vi får väl se. 🙂

 

Det har varit ganska livat nere hos grannen hela morgon i vanlig ordning, men nu är det faktiskt tyst där. Jag vet inte varför och bryr mig inte heller. Det enda jag bryr mig om är att jag får lite lugn och ro. Men jag ska förstås ändå ringa soc i dag och hyresvärden mailade jag igår. Kanske därför det är tyst..? Näe, det kan jag aldrig tänka mig.
Jaja, huvudsaken är ju att man känner sig som en helt ny människa så länge man slipper leva i det där förbaskade oväsendet.

 

Idag ska jag sätta mig i nagelhörnan en stund och pyssla, och så har jag lovat mamsen att gå med henne på långprommis med hundarna. Hoppas bara Loxy piggnar till lite för han är en smula hängig den här morgonen. Vet inte varför, men han äter i allafall så det kan ju inte vara så farligt, hoppas jag. Jag får hålla ett öga eller tre på honom under dagen och se om han blir bättre.

Men nu ska jag ta och greja i ordning lite här hemma och ta mig en kopp kaffe med mitt hjärta som precis kommit hem från jobbet. 😀

Ha en jättefin måndag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...