Allmänt

God fredagsmorgon alla!

lillemorgonkille11

 

God morgon på er denna grå höstmorgon!

 

Ja, i går försvann jag totalt som ni kanske märkte. 😉 Men jag kom inte hem förän ganska sent på eftermiddagen, och då hade vi en soffa att sätta ihop här hemma, plus att jag bestämde mig för att vi skulle vända på hela vardagsrummet. *s* Det innebar i praktiken bland annat att vår tvbänk med vitrinskåp på varje sida skulle flyttas till motsatta väggen i rummet. Så i går kväll satte jag igång att tömma vitrinskåpen på miljoner glas och prydnadssaker och bar in alla mina gröna växter i badrummet. Sedan var det dags att skruva ner väggljusstakar och tavlor som satt i vägen. Så när Håkan och Danne dök upp med soffan så var allt klart för ommöblering – nästan. Det var bara några kilometer kablar och sladdar som skulle trasslas upp först, till tvn, dvd’n, hemmabiosystemet osv.

Men nu står hyllan på sitt nya ställe, soffan är på plats tillsammans med alla andra grejer och det mesta är tillbakaflyttat till vitrinskåpen. Nu idag ska lite saker upp på väggarna och så ska jag måla klart köksbordet. Vi har liksom inget köksbord alls just nu, det gamla passade vi på att köra iväg för magasinering igår när vi ändå hade ett släp. Så bara det ”nya” köksbordet är klart så börjar saker och ting bli klara här hemma. Det är bara lite småsaker som saknas nu, bland annat ett nytt vardagsrumsbord plus att min sekretär ska målas vit och jag ska sy lite nya dynor till kökssoffa och stolar. Hmm…det var lite grejer kvar i allafall ser jag… Hehe!

 

Jaja, nog om det. Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och vara lite trevlig med min sambo här. Det blev inte mycket sömn i natt så idag måste jag verkligen få vila en stund på dagen.

 

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende senare!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. Det är roligt att möblera om:) God morgon!

  2. Mollice säger:

    Spännande och kul med nytt! Nu får ni ju nästan som en ny lägenhet:)

  3. Cherlindrea säger:

    Mollice: Ja, det är jättekul! 🙂 Men något helt nytt hade inte varit fel heller. 😉

Kommentarer är stängda.