mor-mm1

Hej på er därute alla!

Då var vi hemma igen efter en tur till Frufällan. 😀

Det blev alltså loppis idag så vi har roat oss med att gå runt och kika på alla prylar som finns, roas över skräpet, förfasas över vissa priser och köpa på oss lite onödiga saker. 😛 Angående priset så blev jag faktiskt lite förvånad den här gången. Det var inte så längesen jag var därute och då låg priserna mycket lägre. Nu tyckte vi alla att det var lite väl hutlösa priser i vissa av butikerna, bland annat på kannor och annan porslin, keramikurnor, plåtburkar och andra köksartiklar. Det var rena antikpriserna i stället för loppispriser och det var lite trist. Bottenplan har dock fortfarande en mer loppisbetonad avdelning där man kan göra riktiga klipp – och det gjorde jag idag. =))

Mitt enda köp idag blev ännu en emaljerad gjutjärnsgryta av märket Kockum. Jag har köpt en större sådan på samma loppis tidigare, men saknat en i lite mindre storlek. Nu hittade jag alltså en i kanonskick – för 15 kronor! Behöver väl knappast säga att jag slog till. 😀 Så nu ska jag rengöra och olja in den där och så får vi se hur den blir, men jag tror det kommer bli kanonbra.

Nu har vi i allafall ätit lite lunch och min goa mamma hjälper mig med disken medans svärmor och jag sitter och varvar ner lite i soffan med alla djuren. 🙂 Håkan är iväg och handlar och fixar lite saker i lokalen, men han bör väl dyka upp snart igen. Själv funderar jag på att smita undan en liten stund och få mig en liten middagsvila så jag inte är lika trött ikväll som jag var igår. Det var odrägligt, rent ut sagt.

Hoppas ni har en fin dag därute i allafall, och att ni får en fin eftermiddag. Återkommer lite senare.

Må så gott alla!

host

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “En tur på loppis idag!”

  1. Lybtar Says:

    Ja visst har priserna stigit lite på sistonde och i bland ligger de så högt att det inte kan passa in på en loppis. Men du gjorde ju i alla fall ett toppen fynd. 15 kr är inga pengar i sammanhanget.

Posted by Cherlindrea
Dated: 11th november 2010
Filled Under: Allmänt, Köksdetaljer, Shopping