gardiner3

 

Hej på er därute!

 

Nu sitter jag här i soffan och njuter av mina nya gardiner. Det blev en enorm skillnad i rummet vad det gäller värme och ombonad och jag är verkligen jättenöjd med dem. Först blev jag en liten smula irriterad, för när jag tog upp dem visade det sig att dom var extremt långa, det hade jag missat när jag kollade på dem i butiken. Men det lilla jobbet att ta av dem nedtill tog jag så gärna när jag upptäckte att det överblivna tyget på 2 x 80 cm mer än väl räckte till två kuddfodral. 😀
Gardinerna kommer alltså ifrån Hemtex och kostade 249:-/längd.

 

gardiner12

 

Så i den vita soffan ligger det nu två stora kuddar i samma tyg som gardinerna och det gjorde så himla mycket för helhetsintrycket! 😀 Nu måste jag bara sy ett par överdrag till de andra kuddarna också. Jag har fortfarande mina ljusgröna sommaröverdrag på dem och det matchande inte speciellt bra. 😛 Men jag har tyg att sy av så det är bara att sätta igång. 😉

 

gardiner2

 

Som en liten jämförelse så såg rummet ut så här innan. En halvkass mobilbild men här ser man också vår nya Ektorpsoffa som jag bara älskar! 😀

Nu ska jag fortsätta här hemma, bland annat måste jag fylla på fågelmaten ute på balkongen. Det är en enorm trafik hit i vinter, så himla roligt tycker jag! =))

 

Ha nu en fortsatt fin dag och på återseende senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to “Mina nya gardiner uppe!”

  1. Helén Says:

    Snyggt

Posted by Cherlindrea
Dated: 19th november 2010
Filled Under: Inredning & design, Textilier