Allmänt

En kall och mörk – men mysig – fredagseftermiddag..

eftermiddag1

 

God eftermiddag på er alla!

 

Så himla fort det blev mörkt idag. Jag var precis ute med lilleman på en liten eftermiddagstur men vi hann inte långt förrän det var ordentligt mörkt ute. Det är dessutom alldeles för kallt för att gå några längre turer nu. Köldkramperna har börjat och det är inte många meter vi kommer förrän Loxy börjar halta. Värmer jag inte tassarna på honom då så krampar han. Stackarn, och vintern har bara börjat. :-/

Har ni haft en bra dag förövrigt? Själv har jag mest städat här hemma idag, och i morgon ska jag plocka upp adventsljusstakarna. 😀 Det blir så himla mysigt när man plockar upp alla ljusstakar, ljusslingor och andra saker till advent. Det passar ju perfekt nu också, när det är så himla mörkt. Men i kväll får jag nöja mig med värmeljus och stearinljus och det gör jag så gärna. 😀

 

Nu ska jag kolla till middagen som står i ugnen. Idag blir det en kycklinggryta i ugnsform med en gräddsås med smak av dijonsenap. Recepetet hittar ni här om ni vill prova. Det kommer ifrån kompisen Veronica och har blivit en riktig storfavorit här hemma. 😀

 

Hoppas ni får en riktigt mysig fredagskväll. Jag återkommer lite senare, efter mat m.m. =))

Må så gott alla!

 

tavlingsumo2

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...