Allmänt

En trött kväll…

somntutor1

God kväll på er alla!

Det börjar bli sängdags för min del. Jag har varit så otroligt trött ikväll. Jag försökte vila på dagen idag, allt för att undvika ev. migrän eller liknande. Men efter tre hela timmar där jag inte fått en blund i ögonen på grund av ett sjuhelsikes liv hos grannen, så gav jag upp. Resten av kvällen har jag varit både seg, trött och irriterad. Det är ju inte klokt att man inte ska kunna få en timmes vila på dagen i sitt eget hem på grund av bankande, skrikande, dunkande och vrålande hos grannen. Vad 17 har dom för sig? Hur kan människor föra sånt himla oväsen? Jag har bott granne med barnfamiljer större delen av mitt liv men har aldrig varit med om något liknande. Nu har jag dock fått lite nyheter i frågan, så förhoppningsvis blir det lugnt här förr eller senare.

Nu är det i allafall tyst så det är väl lika bra att passa på att sova medans möjlighet ges. Jag hoppas få lite gjort här hemma i morgon också och då vill jag helst inte vara så trött. Håkan ska iväg och jobba så han ska upp tidigt dessutom.

Men först ska jag kika klart på Veckans brott som går på 1:an nu, ett riktigt bra program tycker jag. Sen får den här dagen vara slut för min del. 🙂

Hoppas ni haft en fin dag alla och får sova så gott när det blir dags.
Må så gott och på återseende i morgon igen!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ojoj, vilka grannar du har… :/ Förstår att det är jobbigt.

    Kramar

Kommentarer är stängda.