Allmänt Personligt

På kalas hos Saphira idag!

saphirabirthday3resize

 

God förmiddag på er alla därute!

 

Jag börjar med att gratta min lilla systerdotter Saphira, även om hon egentligen fyllde i tisdags. Men det är idag kalaset går av stapeln, så grattiset kommer idag. 😀

Så klockan halv fyra  i eftermiddag ska jag leverera tårtan till min syster och dricka lite kaffe där, innan det är dags att dra sig hemåt och vila, för det lär jag inte hinna med innan vi åker. Funderar på att baka en kardemummakaka idag – om jag orkar. 🙂 Är så sugen på att testa ett recept som jag hittat.

 

Men nu ska jag ägna mig åt mitt telefonsamtal med bästa Veronica. 😀

Ha en jättefin lördag alla, och på återseende lite senare!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...