Allmänt

Vinnaren i tävlingen är utsedd!

vinnare1

 

Hej hej alla!

Det blev lite sent här idag men jag har haft fullt upp och inte kommit ifrån förrän nu. Men nu har vinnaren dragits i tävlingen som jag haft i samarbete med SumoPix.se. 😀

Eftersom både Håkan och min mor var med i tävlingen själva, så fick dom förstås inte dra någon vinnare. Loxy har gjort detta tidigare, så idag tyckte jag att det var Elliots tur att hjälpa till. 😉

vinnare2

Han var lite skeptisk i början och kunde inte riktigt förstå vad han skulle med en skål med papperslappar till. 😛

Men till slut plockade han upp en av lapparna ur skålen och släppte den i min hand. =)) Och därmed säger vi ett stort grattis till Madeleine, som vann presentkortet på 300:- hos SumoPix.se! 😀

vinnare3

Jag kommer även att meddela vinnaren via mail. Tack alla som varit med och tävlat, och hoppas ni vill vara med även i framtida tävlingar!

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Vilket kul sätt att dra vinnare! 😀 Jag missade helt att vara med i tävlingen. XD Det får bli nästa gång, jag har så sjukt mycket göra nu, känns det som. Dessutom kan jag följa din blogg på iPhonen, men jag kan inte kommentera! Dåligt av Apple, tycker jag, de får skärpa sig. 😉

  Förlåt att jag inte svarat dig än, du frågade vilken app jag iPhonebloggade med. Den heter Blogpress och ska tydligen fungera med WordPress. Tanka och prova! 😀 Den är grejtans! Den klarar ju såklart inte allt, men i brist på annat. Det jag blev mest överaskad över var att det går att ändra storlek på bilderna man laddar upp. Like! 😀

  Kram på dig i vinterkylan!

 2. Åh, vad kul att jag vann! Vilken bra lottdragare du hade hjälp av. :o)

 3. Cherlindrea säger:

  Madeleine: Visst är han bra! 😉 Grattis igen! 😀

Kommentarer är stängda.