lordagskvall1

 

God kväll på er alla!

 

Jisses, säger jag bara! Idag har nog Håkan och jag slagit rekord. *skratt* När klockan var ungefär halv tre idag så satte vi på Sons of anarchy och sen blev vi sittandes. Nu är vi helt slut båda två och ska gå och lägga oss, inte konstigt efter ÅTTA timmars SOA-tittande. Haha! Jaja, nån gång ska man göra nåt sånt också. 😛 Vi har haft en riktigt mysig dag i allafall, med mat på soffbordet och lite godsaker framåt kvällskvisten. =))

 

I morgon kommer min kära mor hit upp på lunch, men innan dess ska jag hinna göra i ordning lite av det jag inte fick gjort idag, bland annat mina miniköttbullar. 🙂 Sedan köpte jag tre paket med jättesöta hjärtformade ischokladformar som jag tänkte använda.

 

hjartan1

 

Dom är lite större än vanliga ischokladformar, så man kan med fördel använda dem till annat godis också. 😀 Jag har hittat ytterligare ett julgodisrecept som jag ska prova, och som jag har köpt ingredienser till nu, nämligen marmeladgodis. Det ska bli mer än spännande att testa.

 

Förresten så kom det ett nytt paket i posten till mig i går som jag helt glömt att nämna. 😀 Det är inget jag har beställt utan helt enkelt en väldigt efterlängtad premie som jag får för att jag tecknade en tidningsprenumeration i somras.

 

smycke11

 

I paketet låg det dels detta söta halsband med tre olika symboler, skyddängeln som även ger mod, nyckeln som öppnar upp sinnet och pärlan som står för renhet och ärlighet. Inte för att jag egentligen bryr mig så där jättemycket om olika symboler men jag tyckte halsbandet var väldigt vackert. 🙂

 

smycke21

 

Än mer efterlängtad är denna klocka. 😀 I somras fick jag en ceriserosa JetSet-klocka – Addiction – av Håkan, en likadan som jag köpte gul till honom på hans födelsedag. Det här är en kopia, men en minst lika snygg variant av dessa klockor men en vit, och jag vet inte hur länge jag har velat ha en vit klocka. Så den här blev jag toknöjd med! 😀 Måste bara ner till Ur & Penn och be dem ta av några länkar. Den var alldeles för stor, som alla mina klockor är. Men bättre det än att den är för liten. 😉

 

Nehepp, nu ska jag tacka för mig och krypa i säng. Det känns i ögonen att man har suttit och tittat på tv så många timmar. Kanske inte helt smart när man har problem med migrän, men ibland är det kul. =))
Förresten, något helt annat. Jag kommer att utlysa en ny tävling här på bloggen framöver så håll ett öga efter det. 😀

 

Ha en fortsatt mysig lördagskväll och på återseende i morgon!

Sov så gott när det blir dags!

 

cutecolorswinbanner

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 18th december 2010
Filled Under: Accessoarer, Allmänt, Shopping, Smycken & Bling Bling