Allmänt

Fortfarande förkylt…

forkyld1

 

God morgon på er alla därute!

 

Jaha, då var det nyårsafton då. 🙂 Jag hade förstås hoppats på att vakna lite piggare idag på morgonkvisten, men förhoppningsvis kvicknar jag till lite längre fram på förmiddagen. Det känns alltid extra jobbigt när man vaknar förkyld tycker jag.

Håkan är precis iväg för att köpa nässpray till mig, den där varianten som ska funka för båda delarna som dom har gjort så mycket reklam för. Hoppas verkligen för deras skull att det funkar… *s*

Nu ska jag sätta igång och fixa i ordning här hemma inför vår nyårsmiddag idag i allafall. Som tur är så har jag en ängel till sambo som kommer att hjälpa mig så mycket som möjligt idag så jag slipper stå i köket och slita ut mig totalt. =)) Men jag kikar säkert in lite senare under dagen, när jag tar en liten paus ifrån matlagningen. 😉

 

Och till Naiana, som ställde lite frågor och ville att jag skulle svara i ett inlägg;

Min chihuahua heter Loxy och är snart sex år gammal. Vad just min hund kostade är ganska ovässentligt, speciellt som jag köpte Loxy när hypen över chihuahuas var som störst. Jag rekommenderar dig i stället att gå in och läsa på Chihuahuacirkeln.nu där du kan hitta mängder med information om du är intresserad av en valp, och även rekommenderat pris för en chihuahuavalp idag. Lycka till! 😀

 

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Krya på dig vännen och gott nytt år!

Kommentarer är stängda.