Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen – Inför våren…

nageldesign-rosa-blommor1

 

Hej på er alla!

 

Jag glömde ju totalt bort att jag lovat att lägga upp lite nagelbilder idag, så det blir en snabbild i allafall, så här strax före läggdax.

Den här nageldesignen är helt och hållet handmålad, med tunna penslar och lack med lite högre densitet. I grunden ligger ett ljust rosa bottenlack, och ovanpå det är det målat vita blomblad med mörkt rosa detaljer. Lite mönster i form av streck och prickar gör designen lite roligare, och avslutningsvis har jag lagt ett mörkt rosa glitterlack i blommans mitt.

Söta, rosa och vårliga – perfekt till första besöket på en uteservering i vårsolen. 😀

 

Nu har vi tittat klart på Coyote ugly, alltid lika charmig tycker jag, och det är dags att börja tänka på sängen. Jag är inte riktigt lika trött ikväll som jag varit några kvällar nu, vilket känns både bra och oroväckande. Bra, för att det är skönt att slippa somna i soffan hela tiden, oroväckande ifall jag inte får sova i natt. Men det märker vi.

Nu önskar jag i allafall er alla en god natt och så återkommer jag i morgon igen! 🙂

 

clinidermtavling1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Super fina, helt klart i min stil.

    Har du målat mönstret med lack eller är det gjort i gelé?

    Kram H

Kommentarer är stängda.