strassarmband2

Äntligen! 😀

Som jag bloggade om härom dagen så har jag letat ihjäl mig en längre tid efter ett lagom brett strassarmband som inte är ett stretcharmband. Jag hade ju sett ut ett par stycken på nätet som jag funderade på att beställa. Men så kikade jag in på Glitter i söndags när jag var i Knallerian och hittade äntligen ett armband som passade min smak. 😀

strassarmband1

Det här strassarmbandet är ca 1 1/2 cm brett och har ett knäppe, inte elastiskt alltså. 🙂 Strasspärlorna sitter i fyra rader och har en underbar lyster! Jag bara älskar det här armbandet och får helt enkelt försöka komma över min motvilja mot guld och silver tillsammans. *s*

Nu har lilleman och jag varit ute på en liten tur i solen i allafall. Jag börjar undra om han inte har fått en vinterdepression. När jag tidigare plockade fram hans Nina Ottosson-spel så blev han precis som vanligt och höll igång som en tok här. Jag får försöka aktivera honom lite extra så får jag se om det blir bättre då. Jag pratade med en kompis tidigare som också har en chihuahua, och hennes kille var precis likadan som Loxy just nu. Så hon hade också varit inne på tanken om att han var deppig. Det är ju definitivt inte omöjligt.

Nu ska vi ta en liten eftermiddagsvila i allafall. Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to “Äntligen har jag det!”

  1. Mickan Says:

    Vilket fint armband! 😀
    Kram

  2. Linn Says:

    Fin blogg!
    Följa varann via bloglovin :)?

Posted by Cherlindrea
Dated: 8th februari 2011
Filled Under: Accessoarer, Shopping, Smycken & Bling Bling