Allmänt

Morgontrött kisse…

sassietrott1

God morgon på er!

Hoppas ni haft en god natt alla. Själv har jag fått sova riktigt bra i natt och vaknade faktiskt i morse, för första morgonen på fyra dygn, utan att må dåligt. Magkatarren är inte helt borta än, men den är på god väg. Hoppas bara det fortsätter åt det hållet, det har verkligen varit några jobbiga dygn.

Lilleman har också verkat mycket bättre. Pigg och kelig igen och snabb fram till maten. Det är helt klart att han har svarat på medicinen. Tack och lov att vi åkte in med honom. Ibland tror man ju att det bara är nån tillfällig svacka när symptomen är så vaga och diffusa, och så låter man dagarna gå och hoppas att dom ska piggna till. Men i det här fallet var ju antibiotika ett måste, så som sagt – himla tur att vi åkte in i tid till vetten.

Förresten, appropå fotot här ovan; jag var ju bara tvungen att ta en bild på Sassie när han låg i Loxys bädd och sov. 😀 Han blir knasigare och knasigare den där katten. *s* Han skrämmer nästan slag på mig ibland när han har somnat så där med huvudet rakt ner i golvet. Jag brukar vara tvungen att gå fram och peta på honom för att försäkra mig om att han andas. 🙂 Tokkatt!

Men nu ska jag prata med min gubbe i telefon, han jobbar över några timmar idag och kommer inte hem förrän i eftermiddag.
Och sen är det dags för vovvepromenad! 🙂

Må så gott alla och ha en fin dag!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...