Allmänt

Äggvita på dunk… ;-)

dunk1

 

Hej på er ute i solskenet!

 

Det har varit lite mycket här på morgonen idag, så jag hann helt enkelt inte med något morgoninlägg. Men jag mår bra. Inget fel på mig. 😉

Just nu står min köksmaskin på full speed och vispar äggvita. 😀 Jag hittade en sak i butiken sist som jag bara var tvungen att testa – nämligen äggvita på flaska! Om det fungerar så borde det ju vara perfekt för just såna saker där halva ägget brukar gå till spillo, som till exempel maränger. Eller macarons, och det är just det jag bakar idag. Jag testar lite nya saker för att se om de blir lyckade. Håll alla tummar ni har för mig och de här förbaskade kakorna idag. *skratt*

 

Så jag tänkte egentligen bara kika in och säga ett sent god morgon och önska er en fin fredag! Ikväll ska vi hem till några vänner och äta tacos! Mums! 😀 Men jag hinner nog kika in en sväng innan vi åker.

Så ha en fin dag alla, och njut av vädret ni som kan.

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hur lång hållbarhet när du öppnat dunken?

Kommentarer är stängda.