pink-morning1

 

God söndagsmorgon på er alla!

 

Nu är det snart dags för mig att sticka ner i tvättstugan. Jag försökte mygla åt mig en timme extra idag, eller rättare sagt – jag hoppades på att det skulle vara tomt därnere vid niotiden. Men icke! Folk håller hårt i sina tvättider. *s*

Hur som helst så blev det inget sova för mig i natt. Jag gick och lade mig en stund till, men vid halvsjutiden gav jag upp och satte på kaffe i stället. Och trots att Håkan kom hem sent igår och dessutom efter några glas whiskey så var han också tidigt på benen. Så vi har ägnat morgonen åt kaffe, småprat och att reda upp i alla mina traderaaktioner. *skratt* Nej, så farligt är det inte såklart. 😛 Men det blev några stycken i natt, och många olika säljare, så när vinnarmailen började ramla in i min inbox så fick jag lite problem att hålla i sär dem ett tag. Men nu har jag fått ihop det och börjat beta av betalningarna till dem som jag fått kontonummer av.

 

berlocker1

 

Jag köpte 11 stycken nya berlocker i natt. 😀 Eller ja – en av dem vann jag aktionen på i morse när den gick ut. Det var den lilla älvan längst ut till höger. Jag var ensam intressent på den så den blev min för 9:- och det tyckte jag var ett helt okej pris. 😉

För övrigt så var det väldigt blandade priser på berlockerna, och väldigt blandade stilar. 😀 Jag vill ju bygga ihop mitt berlockarmband personligt, med sånt som jag tycker om och som förknippas med mig och mitt liv. Och då blir det förstås en salig blandning av motorcyklar, Hello Kitty, väskor och älvor. 😛 Men det är den där saliga blandningen som gör det hela så personligt tycker jag. Nu återstår det förstås att se om det är något att ha när de kommer på posten. Vissa saker ser ju jättefina ut på bild och sen visar de sig kanske vara riktigt skräp. Men förhoppningsvis är de fina även i verkligheten. Och inte för stora. Jag har förstås valt hängen där måtten är små, men ibland verkar folk ha lite olika åsikter om hur stor en centimeter är och så vidare. Så som sagt – vi får se.

 

berlocker2

 

Bortsett ifrån de 11 på översta bilden som redan är mina, så har jag budat på dessa sju. Utav dem så vill jag helst ha den rosa klänningen, den lilla älvan och flip flopsen. Gunghästen är ju sjukt söt, men jag känner ingen riktig…vad ska jag säga..jag kan inte förknippa den med något i mitt liv. Möjligtvis min gunghäst jag hade som liten. 😉 Hur som helst är jag överbudad på den just nu, och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska lägga några fler bud på den. Jag kanske ska lägga lite krut på de som jag verkligen vill ha i stället. Jag har ju inte hur långt armband som helst heller… Hehe! 😛

 

Men ni får gärna hålla tummarna för att jag vinner den rosa klänningen, för den vill jag verkligen ha. Den finns även i vitt och i lila, hur sött som helst. 😀
Men nu måste jag ta tag i mig själv och pallra mig ner till tvättstugan. Är ju mycket roligare att köpa berlocker ju. *s* Men jag återkommer lite senare.

Ha en jättemysig söndag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments are closed.

Posted by Cherlindrea
Dated: 27th februari 2011
Filled Under: Shopping, Smycken & Bling Bling