Allmänt

Mina nya mc-byxor från Lugnets mc! :-D

mcbyxorna1

 

På beställning från kompisen Virre kommer här nu ett par bilder på nya mc-byxorna. 😀 Jag bad Jenny, Håkans svärdotter, ta de här bilderna på mig igår när de var här hemma på fika efter mässan. Nu är det ju inte detta några så kallade snygga byxor som jag till exempel tycker att mina skinnbyxor är. Men de är snygga för att vara allvädersbyxor tycker jag, även om jag ser ut som en lagårdsdörr med alla skydd och foder. 😛 Märket är IXS.

Dock är jag ganska övertygad om att de kommer att vara tillräckligt varma! 😀 Jag fick utan problem på mig dem utanpå jeansen så nu kan jag klä mig ordentligt varmt i vår när det är dags för första turerna. =)) 2800:- kostade de men vi köpte dem alltså för 1400:- eftersom mängder med kläder såldes ut för halva priset på Lugnets MC nu under mässdagarna. Ett riktigt kanonköp!

 

dumle1

 

Nu ska jag mumsa på mina Dumleklubbor (som jag inte alls borde mumsa på egentligen) och kika på nåt bra på tv. Det lutar åt Wallander: Cellisten men om den är så bra vet jag inte. Jag vet att jag har sett den, men jag minns inte hur den var. Nåt annat verkar dock inte så intressant ikväll tycker jag. Jag vill förstås helst bara sova. Hehe! 😉

 

Men jag tänker vänta lite till så jag inte vänder på dygnet på nåt sätt. Kanske ska sätta på en kopp te och försöka hålla mig vaken en timme eller två till, sen borde jag nog sova i stället för att se på film. Håller tummarna för att min hjärna anser det också ikväll. *s*

Må så gott alla och ha en mysig söndagskväll! På återseende i morgon igen, förhoppningsvis mer utvilad än idag. 🙂

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Vilket fynd du gjorde med dina byxor! Verkar ju hur bra som helst! O att du kan få pälsa på dig lite också är ju superbra! Långåka sen då 🙂 Hoppas du kan sova inatt! Det ska jag göra är tanken iallafall 🙂 KRAM KRAM

  2. Fyndpris på sköna brallor:)

Kommentarer är stängda.