Allmänt

Loppisfynd!

loppisfynd1

Nu är jag hemma igen efter mitt och mammas loppisbesök. Jättekul idé det där tycker jag, med bakluckeloppis. Nästa år ska jag baske mig tömma mitt förråd på allt skräp och göra mig av med det där nere också. Alltid är det någon som tycker det är bra att ha. smiley

Själv gjorde jag faktiskt några riktiga fynd i dag. Men vi fick gå omkring där ganska länge innan jag kom hem med dem. Ingen hade växel på en 500-ing, (det borde jag kanske ha kunnat räkna ut själv), så det var bara att gå runt och vänta på växel. Det var stekhett på den öppna grusplanen, jag hade en sprängande huvudvärk och Loxy som var med blev mer och mer less på alla ungar som sprang omkring honom. Till slut köpte jag ett nytt oöppnat set med ett halsband och örhängen som jag inte ville ha, bara för att få växlat. Stackars tjej, jag knäckte hennes växelkassa totalt. *s* Men hon fick säkert sålt mer sen.

Däremot är jag väldigt glad för mina andra köp. Dels Tacosetet som jag ändå tänkt köpa något liknande hur länge som helst. Begagnat visserligen, men i toppskick. 10 spänn. smiley Ett nytt, oöppnat sushiset, 20:-, en ny, även den oöppnad oljesprayflaska 20:-, ett par handmålade ljusstakar som kommer matcha mina sovrumsgardiner perfekt 2:- styck, och till sist, en tekanna som jag har matchande temugg till, 20:-. Jag är supernöjd med grejerna! smiley

Självklart glömde jag kameran hemma, men jag fotade ju förra året och det såg ungefär likadant ut i år. Fler säljare dock, och det hade jag ju väntat mig. Ryktet brukar sprida sig. Det var väldigt mycket mer nya saker i år, så jag tror det kommer gå mer och mer ifrån loppis till marknad, men så länge det förblir en blandning så är det väl okej. Mamma gjorde också en hel del klipp idag, bland annat en toksnygg lampa som jag själv skulle ha köpt om inte hon gjort det. Eller ja, faktum är att det var jag som köpte den först, till henne, för färgen var exakt hennes vardagsrumsfärg. Men hade hon inte velat ha den så hade jag tagit den själv. 30:- gav vi för den. En riktigt fräsch elgrill köpte hon också för 50:- och ett splitternytt leksaksstrykbräde och strykjärn till Evelyn för en 50-lapp.

Så som sagt, vi har gjort en hel del fynd idag, och haft riktigt roligt på köpet. Självklart shoppar jag väl helst i butiker, men det är förbaskat kul att gå på loppis. smiley Himla mysiga och roliga människor och trevlig stämmning. Ska bli kul att testa på att sälja nästa år, om det nu blir av.

Nu ska jag ta mig en liten middagsvila innan det är dags för sill och svindyr potatis. *skratt* Ha en fortsatt fin dag alla!

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. […] året jag var där så hittade jag en tacobricka med tillhörande skålar, just en sådan som jag varit ute efter tidigare, för bara en bråkdel av […]

Kommentarer är stängda.